Loewe Esencia Homme Eau de Parfum

Loewe Esencia Homme Eau de Parfum

Welkom bij mijn nieuwste blogpost! Vandaag wil ik graag een van mijn favoriete parfums met jullie delen: de Loewe Esencia Homme Eau de Parfum. Dit is een geur die perfect is voor de moderne man die op zoek is naar een verfijnde en luxueuze geur. In deze blogpost zal ik jullie alles vertellen over dit parfum, van de beschrijving en productspecificaties tot de geurindrukken en voor wie dit parfum geschikt is. Laten we beginnen!

Beschrijving

Loewe Esencia Homme Eau de Parfum is een oriëntaalse geur voor mannen. Het is een tijdloze en elegante geur die perfect is voor elke gelegenheid. De geur opent met frisse topnoten van bergamot, mandarijn en citroen, die geleidelijk overgaan in hartnoten van jasmijn, nootmuskaat en roos. De basisnoten van amber, muskus en vanille zorgen voor een warme en sensuele afwerking.

Productspecificaties

 • Merk: Loewe
 • Geur: Oriëntaals
 • Geslacht: Mannen
 • Type: Eau de Parfum

Parfumpiramide

Om een beter idee te krijgen van de geur van Loewe Esencia Homme Eau de Parfum, laten we eens kijken naar de topnoten, hartnoten en basisnoten:

Topnoten:

 • Bergamot
 • Mandarijn
 • Citroen

Hartnoten:

 • Jasmijn
 • Nootmuskaat
 • Roos

Basisnoten:

 • Amber
 • Muskus
 • Vanille

Geurindrukken

Loewe Esencia Homme Eau de Parfum heeft een verfijnde en luxe geur. De frisse topnoten zorgen voor een energieke start, terwijl de hartnoten een bloemige en kruidige touch toevoegen. De basisnoten van amber, muskus en vanille geven de geur een warme en sensuele dimensie. Het resultaat is een geur die zowel verleidelijk als elegant is.

Voordelen

– Tijdloze en elegante geur

Lees ook:   Calvin Klein Obsession Night Men Eau de Toilette

– Geschikt voor elke gelegenheid

– Verfijnde en luxe uitstraling

Nadelen

– Prijzig

– Niet geschikt voor liefhebbers van lichte en frisse geuren

Voor wie is dit parfum?

Loewe Esencia Homme Eau de Parfum is geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een verfijnde en luxueuze geur. Het is perfect voor formele gelegenheden, maar kan ook overdag gedragen worden. Als je houdt van oriëntaalse geuren met een bloemige en kruidige touch, dan is dit parfum zeker iets voor jou.

Parfumeur

Loewe Esencia Homme Eau de Parfum is gemaakt door de getalenteerde parfumeur Emilio Valeros. Hij staat bekend om zijn vermogen om geuren te creëren die zowel verleidelijk als elegant zijn. Met dit parfum heeft hij een meesterwerk gemaakt dat perfect past bij de moderne man.

Meer over het merk

Loewe is een prestigieus Spaans modehuis dat in 1846 werd opgericht. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en verfijnde ontwerpen. Naast parfums biedt Loewe ook een breed scala aan andere producten, waaronder kleding, accessoires en lederwaren. Enkele andere populaire parfums van Loewe zijn Loewe 001 Woman, Loewe 7 Natural en Loewe Solo.

Wat zit er in de doos?

Als je de Loewe Esencia Homme Eau de Parfum koopt, ontvang je een prachtige verpakking die de luxe uitstraling van het parfum weerspiegelt. In de doos zit een flesje van 100 ml van het parfum, verpakt in een elegante zwarte doos.

Review

Ik heb de Loewe Esencia Homme Eau de Parfum zelf uitgeprobeerd en ik ben echt onder de indruk. De geur is verleidelijk en elegant, en blijft lang op de huid hangen. Ik krijg altijd complimenten wanneer ik dit parfum draag. Hoewel het prijzig is, is het zeker de moeite waard voor de kwaliteit en de luxe uitstraling die je ervoor terugkrijgt.

Lees ook:   Amouage Interlude Black Iris Eau de Parfum

FAQ

1. Hoelang blijft de geur van Loewe Esencia Homme Eau de Parfum hangen?

De geur blijft ongeveer 6-8 uur hangen, afhankelijk van de huid en de omgeving.

2. Kan ik dit parfum overdag dragen?

Ja, dit parfum is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds.

3. Is dit parfum geschikt voor vrouwen?

Nee, dit parfum is speciaal ontworpen voor mannen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een verfijnde en luxueuze geur, dan is de Loewe Esencia Homme Eau de Parfum zeker een aanrader. Het is een tijdloze geur die perfect is voor elke gelegenheid. De oriëntaalse geur met bloemige en kruidige noten zorgt voor een verleidelijke en elegante uitstraling. Hoewel het prijzig is, is het de investering waard voor de kwaliteit en het vakmanschap dat je ervoor terugkrijgt. Probeer het zelf en laat je betoveren door deze heerlijke geur!