Juliette has a Gun is een Frans merk van niche parfumerie, dat zeer mooie en memorabele geuren creëert. Ik heb je al verteld over enkele parfums van dit merk. Vandaag review ik Miss Charming en Mmmm… Juliette heeft een Gun, twee fascinerende en heerlijke geuren voor vrouwen, die je veel vreugde zullen brengen.

Juffrouw Charming

Miss Charming is de geur gelanceerd in 2006 en gemaakt door de beroemde parfumeur Francis Kurkdjian. Deze geur is erg zacht, aangenaam en mooi en het zal je humeur zeker beter maken.

Miss Charming opent met een heldere en verzadigde geur van sappig fruit met een lichte zoetheid en zuurheid. Het hart van deze geur bestaat uit tedere en een beetje verfrissende noot van roos, terwijl de basis van Miss Charming wordt vertegenwoordigd door sensuele en een beetje zoete noot van muskus.

De noot van bessen geeft dit parfum zijn speelse en plezierige geluid.

Miss Charming Juliette heeft een Gun is zeer aantrekkelijk en mooi fruitig-bloemig parfum voor vrouwen. Deze geur is zoet, maar niet te zwaar en verstikkend waardoor dit parfum perfect is voor elke gelegenheid.

Vooral om uit te rusten, want Miss Charming is als een ochtend in het dorp, met een ontbijt vol vers fruit en bessen.

Notities: Litchi, Aardbei, Roos, Muskus, Bessen.

Als het een plek was, zou het een huis in het dorp zijn.

Als het een kleur was, zou het paars zijn.

Als het één woord was, zou het een vreugde zijn.

Mmmm…

Gelanceerd in 2016, Mmmm … is een zeer heerlijk en verleidelijk parfum voor degenen die houden van zoete en gourmand geuren. De naam van deze geur spreekt voor zich.

Lees ook:   Kiehl's Super Multi-Corrective Cream Dagcrème SPF 30

Mmmm… opent met het expressieve trio van neroli, geranium en framboos. Het hart van deze geur wordt vertegenwoordigd door het sensuele en weelderige bloemenboeket met iris, jasmijn, tuberoos en oranjebloesem.

De noot van iris geeft dit parfum zijn diepe poederachtige geluid, terwijl de noot van tuberoos Mmmm… zeer sensueel en verleidelijk.

Lees hier mijn review van Lady Vengeance van Juliette has a Gun

De noot van heliotroop geeft dit parfum zijn prachtige bloemige geur met fruitige en zoete accenten. De zoetheid van Mmmm… wordt ook vertegenwoordigd door de tonen van karamel en vanille, die deze geur warm, balsamico en heerlijk maken.

Patchouli geeft dit parfum zijn diepe aardse aroma, terwijl de noot van sandelhout Mmmm… de romige houtachtige geur. Musk voegt aan deze compositie het levendige en aantrekkelijke geluid toe.

Mmmm… Juliette has a Gun is het charmante en verleidelijke parfum, dat je zal verwarmen en omhullen met de heerlijke zoete wolk.

Notities: Neroli, Geranium, Framboos, Iris, Jasmijn Sambac, Tuberoos, Oranjebloesem, Karamel, Heliotroop, Patchouli, Sandelhout, Vanille, Muskus.

Als het een plek was, zou het een café zijn met lekkere taarten.

Als het een kleur was, zou het zacht bordeauxrood zijn.

Als het één woord was, zou het een genot zijn.

Het was mijn parfum review van Miss Charming en Mmmm… Juliette heeft een Gun. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.

Lees ook:   Shiseido Shiseido Men Total Revitalizer Light Fluid