Mont Blanc Starwalker Keulen: een overzicht van zijn unieke sfeer

Geuren zijn net zo persoonlijk voor een man als voor een vrouw en moeten een goede eerste indruk maken. De juiste cologne is onderscheidend, mannelijk en gedenkwaardig, maar is niet aanstootgevend – en het moet een idee geven van wie je bent.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Sinds het begin van Mont Blanc Starwalker is het een beetje onder de radar gebleven. Starwalker heeft echter een soort heropleving genoten van lovende recensies. De geur is positief bedwelmend, dus ik vond dat het een nadere blik verdiende.

Starwalker-3

Wie maakt het?

Starwalker, samengesteld door de extreem ervaren neus van Michel Almairac, werd in 2005 gelanceerd door de Mont Blanc. Parfumeur Michel Almairac, geboren in Grasse, Frankrijk, ging naar Roure Bertrand Dupont, waar hij de wereld van parfum leerde kennen.

“Toen ik 13/14 was, vroeg ik om een parfumfabriek te bezoeken en was gefascineerd door de sfeer, alle mensen in hun witte jassen die geuren dopen en mengen.”

Michel Almairac

Mont Blanc, onder de paraplu van de Richemont-groep, is een zusterbedrijf met bekende merken zoals Baume et Mercier, Van Cleef &Arpels, Cartier en Chloé.

Het bedrijf begon met het produceren van elegante schrijfinstrumenten in 1906. Tegenwoordig is het merk Mont Blanc op andere producten naast pennen, waaronder lederwaren, horloges, sieraden, geuren, brillen en andere luxe accessoires.

Montblanc Starwalker

Geurnoten

Mont Blanc Starwalker is een houtachtige en kruidige cologne voor mannen. Ik citeerde eerst de echt onvergetelijke openingsnoten zoals bamboe, bergamot en mandarijn. De bergamot geeft Starwalker een unieke sfeer, omdat het geen ingrediënt is dat vaak voorkomt in de meeste mannen colognes.

De middelste noten waren even indrukwekkend met ceder, Witte muskus en Sandelhout, terwijl de droogfase basisnoten van dennenhars, gember, amber en nootmuskaat bevorderde.

montbalnc-starwalker-cologne

Verpakking

Omdat keulen in verschillende batches wordt ingekocht, varieert de verpakking soms. Interessant is dat, aangezien de geur een ode is aan de Mont Blanc Starwalker-pennen, ze precies zijn wat de verpakking van de eau de cologne vertegenwoordigt.

Ik vond de omhulling ervan zowel aantrekkelijk als opvallend. De cologne wordt gepresenteerd als een geschenk in futuristische blauwe verpakking en in een heldere, eenvoudige fles met een zilveren bovenkant. De Eau De Toilette is verkrijgbaar in de maten 2,5 of 1,7 ounce.

Starwalker-1

Persoonlijke indrukken

De algemene indruk van deze Mont Blanc cologne is dat het een fantastische geur is voor de prijs. Ik ben vooral een voorstander van de combinatie citrus en bergamot.

Versace-MAN-BY-VERSACE-EAU-FRAICHE-EAU-DE-TOILETTE-

Met zijn citrus- en houtachtige geuren ontdekte ik dat Mont Blanc Starwalker overeenkomsten heeft met Versace Man Eau Fraiche EDT.

Zoals de cologne slijt, maken de houtachtige tonen van ceder en sandelhout het mooi af. De toevoeging van de zingy gember is ook het vermelden waard. Al met al zou ik dit graag kopen als een geschenk voor de mannen in mijn familie. Vertel het de jongens niet, maar deze geur is zo veelzijdig, ik denk dat vrouwen het ook kunnen dragen.

montblanc gember

Voorstelling

Het is belangrijk hoe een geur slijt. Sommigen slijten zo snel dat de koper het gevoel heeft dat ze hun geld hebben verspild.

Lees ook:   Parfum Review van Up In The Air Wide Society

Qua prestaties is de Starwalker van de Mont Blanc zo niet-opdringerig en licht; je weet dat het er is, maar je wordt niet omhuld door het aroma. Het begint een beetje sterk, maar nestelt zich abrupt in een straal van drie tot vier voet voor de sillage.

Starwalker draagt relatief stabiel gedurende ten minste vier tot vijf uur, wat een goede vergelijkende levensduur is met andere mannengeuren die ik heb beoordeeld.

Montblanc man

Wie wil het?

Hoewel het al jaren in productie is, is Mont Blanc Starwalker een geur die een nieuwe generatie mannen aanspreekt en mensen van alle leeftijden zouden ervan genieten.

Deze cologne geeft de indruk van een zelfbewuste man, bepaalde van zijn doelen, met een positieve houding en levenslust. Iemand magnetiserend.

Geef het als een cadeau voor elke gelegenheid – de mannen in je leven zullen niet teleurgesteld worden.

Waar moet je het dragen?

Een kenmerk van een uitstekende mannengeur is hoe veelzijdig de kleding is. Mont Blanc Starwalker is er een die je dagelijks of af en toe op vakantie kunt dragen, voor formele vergaderingen en ook voor informele bijeenkomsten.

Fernweh Editions Kaarsen

Starwalker-2

Andere recensenten zeggen dat het een geur is voor de lente en de zomer vanwege de citrusachtige boventonen. Toen ik Starwalker voor mezelf testte, kreeg ik de indruk dat ik veelzijdig was om tijdens elk seizoen te dragen. Dat gezegd hebbende, de komende feestdagen zijn een uitstekende gelegenheid om deze geur aan de mannen in je leven te geven.

Tot slot vind ik Mont Blanc Starwalker een goed samengestelde geur, niet benauwd of aanmatigend, maar tegelijkertijd is het verkwikkend genoeg om de aandacht te trekken.

Lees ook:   Armani Acqua Di Gioia Eau de Parfum

Tijdens mijn onderzoek ontdekte ik de andere kenmerkende geur van de Mont Blanc, Individual, die in 2003 op de markt kwam en nu is stopgezet. Ik hoop dat Starwalker in de toekomst niet hetzelfde lot ondergaat.

Koop nu mont blanc starwalker.