Mr. Burberry Cologne beoordeeld: een klassieke citrusgeur voor de zomer

Het merk Burberry is net zo populair geworden voor zijn geurlijn als voor zijn mode. Elk Burberry parfum voor vrouwen heeft op zichzelf succes bereikt, maar hoe zit het met de geuren van het merk voor mannen?

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Een van de iconische colognes die ze beschikbaar hebben, wordt toepasselijk Mr. Burberry genoemd en wordt geleverd in drie verschillende versies, wat betekent dat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

Dhr. Burberry EDT Keulen

Shop op Amazon.com

Blijf lezen om alles te weten te komen over deze opwindende geur en zijn drie unieke geurvariaties.

Wie maakt het?

Ontwikkeld in 2016 door de heer Francis Kurkdjian, is een beoordeling van de heer Burberry keulen niet compleet zonder de persoon die het heeft gemaakt.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

De 52-jarige parfumeur die houdt van parfumreferenties uit de jaren 80 en deze regelmatig gebruikt met zijn team, raakte als tiener geobsedeerd door geuren en de parfumwereld. Hij zou niet alleen geuren bestuderen, maar ook alles over de industrie.

Kurkjian, die eigenaar is van zijn eigen geurbedrijf, Maison Francis Kurkdjain, werkt nog steeds samen met andere bedrijven, waaronder Burberry, om hun geuren te ontwikkelen.

Het moederbedrijf van het luxemerk Burberry, Burberry Group Plc, heeft nog steeds zijn hoofdkantoor in Londen en verkoopt zijn producten via groothandel, mainline-winkels, digitale verkoop, franchisenemers en warenhuizen.

Geurnoten

De Mr. Burberry cologne notes variëren afhankelijk van welke versie je draagt.

De Mr. Burberry eau de toilette 100ml vangt de momenten van Londen en zorgt voor een geur van grapefruit met een basis van guaiac hout (een lichte geur van berk en rubber) en vetiver (hints van aarde, hout en rook).

grapefruit

De Mr. Burberry cologne 1.6 oz eau de parfum vangt anticiperende Londense nachten en geeft een houtachtige geur met topnoten van dragon en kaneel gelaagd op patchouli met een basis van amber en vetiver.

Lees ook:   Clinique Blackhead Solutions Self-heating blackhead extractor

Mr. Burberry Indigo eau de toilette is de frisse geur die gepaard gaat met het ontsnappen aan de stad met topnoten van citroenolie, rozemarijn en zwarte bes over een groen violet blad, drijfhout en groene munt.

Als deze geuren niet aantrekken, misschien een andere Burberry-geur wel.

Wie wil het?

Mr. Burberry eau de parfum is het beste voor diegenen die de voorkeur geven aan een rijke, sensuele, aardse geur die doet denken aan het drama en de mystiek die Londen biedt.

Mr. Burberry eau de toilette is voor degenen die de voorkeur geven aan een lichtere, meer verfrissende geur. Het aroma van grapefruit doet denken aan een warme lentedag. Met zijn klassieke geuren brengt het de hedendaagse en verfijnde kant van elke man naar voren.

Mr. Burberry Indigo is voor de man die graag het gevoel heeft te ontsnappen aan de thralls van de stad. Het is voor de energieke man die altijd onderweg is.

Wanneer te dragen

Elke geur is het beste tijdens een bepaald seizoen. Mr. Burberry is niet anders.

Mr. Burberry eau de toilette, met zijn lichte, meer fruitige geur, is het beste tijdens de warmere maanden van het jaar. Het is perfect voor die zomerse dagen, door de stad te trekken en te genieten van de zon.

man die geniet van de zomer

Mr. Burberry eau de parfum, met zijn meer kruidige geur van kaneel, dragon en amber, maakt dit de perfecte herfst- en winter cologne.

Fernweh Editions Kaarsen

Mr. Burberry Indigo, met zijn verfrissende geuren van citroen, zwarte bessen en rozemarijn, is een geweldige geur op elk moment van het jaar, omdat het de drager een versterkt en verfrist gevoel geeft.

Lees ook:   Hermès Terre D'Hermès Eau Intense Vetiver Eau de Parfum

Waar te dragen

Mr. Burberry eau de toilette is het beste voor die zomeruitjes overdag, lunchen met vrienden, window shopping langs je favoriete winkels, echt genieten van die zomerse dagen. Met zijn lichte geur die niet overweldigend is, is het ook een uitstekende slijtage voor op kantoor.

man die op kantoor werkt

Mr. Burberry eau de parfum, met zijn meer kruidige geur die doet denken aan het Londense nachtleven, wordt het best gedragen tijdens die avonduitjes met vrienden of op een date. Met de krachtigere geur is het waarschijnlijk niet de beste keuze om naar kantoor te dragen.

Mr. Burberry Indigo heeft een verfrissende geur die geweldig is om overal te dragen. Ga je naar kantoor? Geen probleem! Is het d’s avonds naar de bioscoop gegeten? Deze geur zal niet overweldigen.

Verpakking en presentatie

Ontwikkeld door de creatief directeur en chief executive officer, Christopher Bailey, is de heer Burberry een eerbetoon aan de kenmerkende Burberry trenchcoat met een eenvoudig ontwerp en zwarte das.

Mr. Burberry eau de toilette biedt een eenvoudige, slanke, rokerige glazen fles en bevat een grote, gemakkelijk vast te pakken top vergelijkbaar met de deksels die worden gebruikt in de parfumlijn voor vrouwen.

Net als bij de eau de toilette biedt de cologne een vergelijkbare rokerige glazen fles, deze donker met dezelfde gemakkelijk vast te pakken bovenkant en zwarte das.

Mr. Burberry Indigo biedt een blauw getinte glazen fles om de naam en frisse geur van deze lijn aan te vullen. Trouw aan de Mr. Burberry-lijn, bevat deze fles ook het grote deksel en de zwarte das.

Lees ook:   Chanel Bleu de Chanel Eau de Toilette Refill

Een Mr. Burberry cologne set is ook beschikbaar, geleverd met een een ounce eau de toilette fles met een kleinere reisgrootte fles, een eau de toilette aftershave met een body wash, of een 3,3 oz eau de toilette met een deodorant stick.

Fernweh Editions Kaarsen

Persoonlijke indrukken

We zijn van mening dat de Mr. Burberry-lijn een echte winnaar is met zijn collectie die voor elk wat wils biedt.

Het is moeilijk om fout te gaan of men de voorkeur geeft aan de donkere houtachtige geur van de eau de parfum of de lichtere geur van de eau de toilette of Indigo.

Dhr. Burberry EDT Keulen

Shop op Amazon.com

Voorstelling

Mr. Burberry eau de toilette biedt een gematigde levensduur, die ongeveer 4-6 uur duurt.

Mr. Burberry eau de parfum is geen hele dag blijvende geur. Net als bij de eau de toilette biedt het een matige levensduur van 4-6 uur.

Mr. Burberry Indigo is niet voor iemand die de hele dag door een leven nodig heeft. De levensduur van Mr. Burberry Indigo ligt in het gematigde bereik, wat betekent dat het waarschijnlijk binnen 4-6 uur zal slijten.

Voors & Tegens

Mr. Burberry biedt een betaalbare prijs in vergelijking met andere colognes. De fles is klassiek en mannelijk, en er is een geur voor elke gelegenheid.

De eau de parfum biedt een warme, uitnodigende, houtachtige geur, terwijl de eau de toilette meer een klassieke citrusgeur biedt die doet denken aan een warme zomerdag.

De minpunten van de Mr. Burberry collectie zijn onder andere de lengte waarvan men kan verwachten dat de geur blijft hangen. De geur kan ook te generiek zijn voor sommige mensen als men de voorkeur geeft aan een meer unieke geur.