Naakt van Rihanna: Is de geur echt ondeugend maar leuk?

Nadat haar debuutnummer Pon de Replay haar op de kaart zette, is Rihanna uitgegroeid tot een wereldwijde superster die haar merk van lifestyle- en schoonheidsproducten zingt, acteert en promoot. Nude by Rihanna, gelanceerd in 2012, is Rihanna’s derde geur in haar collectie met elf geuren.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Om de geur te ontwerpen, werkte Rihanna samen met de legendarische parfumeur Harry Fremont van Firmenich. Rihanna Nude parfum heeft een warme, licht fruitige en bloemige geur tegen een houtachtige, vanille achtergrond.

rihanna naakt

Wat inspireerde Rihanna om het Rihanna Nude Parfum te ontwerpen?

Rihanna gaf toe dat ze een zoete, sexy, sassy geur wilde die vrouwen zouden willen dragen, of hun kleding nu aan of uit was. Ze noemde het Naakt omdat ze een geur wilde om in de buff te dragen. Hoe provocerend ze ook is, Rihanna’s Nude parfum past bij haar zoete tropische persoonlijkheid en met slechts een vleugje ondeugendheid.

Rihanna wilde een zachtere geur ontwerpen die niet bedoeld was om de natuurlijke geur van je huid aan te vullen. De Nude geur werkt echt met je huid voor een frisse fruitige bloem die bij je blijft.

Volgens PopSugar’s interview, Rihanna vindt het Nude by Rihanna parfum ’s ochtends nog lekkerder ruiken. Rihanna Nude is een sterke geur die niet zal vervagen en is bedoeld om uren en blijkbaar ’s nachts te duren. Je ruikt dus ’s ochtends net zo vrouwelijk als de avond ervoor.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

rhianna-naakt

Rihanna Naakt Geur noten

Nude van Rihanna is een van Rihanna’s lichtste parfums met een fruitige bloemengeur. Rihanna Nude parfum is beslist zoet en is een sassy, subtiele mix van vrouwelijkheid.

De topnoten mengen guave, peer en mandarijn voor een heerlijk tropische mix geïnspireerd door Rihanna’s Barbados ‘ eilandwortels. En de guave en peer vallen in het begin echt op.

Maar dan nestelen de fruitgeuren zich in het hart dat jasmijn, oranjebloesem en gardenia mengt. Deze witte bloemen balanceren de fruitige topnoten voor een opmerkelijk lichte en frisse geur.

Lees ook:   Kiehl's Natural Baby Cream For Face & Body
gardenia rihanna naakt parfum

Rihanna Nude ligt tegen een klassieke houtachtige basis van sandelhout, vanilleorchidee en muskus op de tweede huid en is een schone, frisse geur. De muskus op de tweede huid zorgt ervoor dat de geur je natuurlijke aroma verbetert zonder de sillage te overweldigen.

Verpakking en presentatie

Hoewel de geur subtiel is, is de Rihanna Nude-verpakking dat niet.

Net zo provocerend als de popster, toont de Rihanna Nude-verpakking een nauwelijks geklede Rihanna gewikkeld in zachte blushvellen. Het lijdt geen twijfel dat dit een intieme geur is die bedoeld is voor romantische ontmoetingen.

Een vleeskleurig lint wikkelt zich schaars om de hoge heldere naaldhakvormige fles die het transparante parfum blootlegt. Het natuurlijke, schone, kale ontwerp past bij de essentie van de sexy, subtiele geur. Omdat Nude bedoeld is voor een jeugdiger publiek, levert de verpakking van het parfum smaakvolle sexappeal op.

Het Rihanna Nude parfum is er in vier maten:

  • 100 ml/ 3,4 oz
  • 50 ml/ 1.7 oz
  • 30 ml/ 1.0 oz
  • 15 ml/ 0.5 oz

Rihanna Naakt Review

Nude van Rihanna is een zachte, vrouwelijke fruitige geur die net een beetje ondeugend is.

Met een zoete, romige bloem over een citrusachtige peer- en guavemix met een houtachtige hint van vanille, verrukt Nude by Rihanna met zacht vertrouwen. Nude van Rihanna maakt onze lijst met beste celebrity parfums. Gemaakt van hoogwaardige oliën, duurt de geur zes tot acht uur.

rhianna-naakt2

Een zachtere geur van Rihanna die een beroep doet op haar eilandwortels en deze mengt met haar favoriete bloemen. Maar Naakt is niet zo tropisch als haar Reb’l Fleur van Rihanna. De bloem balanceert de vruchten zonder de zintuigen te overweldigen en te overweldigen. Nude by Rihanna is bedoeld als huidgeur en mengt zich met de natuurlijke geur van je huid voor een uitnodigende, speelse geur.

Rihanna Nude kan het hele jaar door worden gedragen, maar is beter geschikt voor de lente en zomer. Omdat de geurduur niet de beste is, wil je hem op de juiste manier aanbrengen. Het is een jeugdige geur die beter geschikt is voor oudere tieners en jongvolwassenen die vrouwelijkheid willen uitstralen met rustige seksualiteit.

Rihanna Naakt Performance

Rihanna Nude parfum combineert hoogwaardige concentraties van oliën voor een langdurige geur. De geur heeft een serieuze uithoudingsvermogen en kan gemakkelijk zes tot acht uur duren. Rihanna gaat er zelfs prat op dat je het de volgende dag nog steeds kunt ruiken.

Lees ook:   Sisley Hair Rituel Le Sérum Revitalisant Fortifiant

Het parfum projecteert niet veel sillage, waardoor het een huidgeur is waar anderen dichtbij moeten komen om de intieme fruitige zoetheid te ruiken. Rihanna Nude is opzettelijk ontworpen voor ontmoetingen van dichtbij en wil mensen naar binnen trekken in plaats van de kamer te beheersen.

Fernweh Editions Kaarsen

zelfverzekerd rihanna naakt

Wie wil Rihanna Naakt

Het is duidelijk dat haar fans Naakt moeten dragen, althans in het voorjaar. Maar er zijn verschillende persoonlijkheidstypen die Naakt van Rihanna met vertrouwen kunnen dragen, zelfs zonder fan te zijn.

Sassy, sexy, vrouwelijke jonge vrouwen

Duidelijk ontworpen voor vrouwelijke vrouwen die de leiding nemen over hun seksualiteit en comfortabel in hun vel zitten. Nude by Rihanna is gericht op jonge volwassenen en oudere tieners en is een slimme keuze voor Rihanna-fans.

fruitige rihanna naakt

Lichte, fruitige bloemige geurliefhebbers

Als je je over het algemeen aangetrokken voelt tot de fruitig-bloemige geuren, dan is Nude by Rihanna misschien je volgende geur. De vruchten balanceren goed met de witte bloemen zonder overweldigend te zijn. Deze verfrissende zoete geur zorgt ervoor dat je de hele dag heerlijk blijft ruiken.

Vrouwen die willen dat hun partners in de buurt komen

Nude van Rihanna is een huidgeur die anderen uitnodigt om dichtbij te komen. Omdat Rihanna Nude niet veel sillage projecteert, moedigt het zeker romantische intermezzo’s van dichtbij aan. Dit is een perfecte geur voor een date night met je partner.

Vrouwen die houden van hoogwaardige geuren voor een betaalbare prijs

Nude van Rihanna is een uitstekende waarde voor de kwaliteitsmix van oliën. De geur gaat erg lang mee en je hoeft niet veel aan te brengen om het te dragen. Voor de prijs die u betaalt, gaat zelfs de kleinste fles lang mee.

bloemengeur van Nude van Rihanna

Soortgelijke geuren als Rihanna Nude

Naakt van Rihanna lijkt erg op Lolita Lempicka en Marc Jacob’s Daisy. Beide geuren delen vergelijkbare tonen van frisse fruitige bloemen. Alle drie de geuren delen een vergelijkbare vanille houtachtige basis. Marc Jacob’s Daisy is echter een betere vergelijking tussen bloemen en citrusvruchten.

Lees ook:   Creed Silver Mountain Water Eau de Parfum

Marc Jacob’s Daisy’s topnoten zijn violet blad, bloed grapefruit en aardbei. Het hart combineert bloemige tonen van gardenia, violet en jasmijn. En Daisy’s basis deelt vergelijkbare noten als Nude van Rihanna met muskus, witte houtsoorten en vanille. Marc Jacob’s Daisy is een verfijnde, sexy klassieke geur.

Lolita Lempicka’s topnoten zijn Klimop en Anijs. Vervolgens mengt het hart zoethout met viooltje, amarise en amarena. Lolita Lempicka’s basis deelt vergelijkbare tonen van muskus, vanille, tonka en vetiver. Lolita Lempicka is een prachtig unieke, vrouwelijke geur.

Alle drie de geuren zijn lichte en frisse parfums die je huid complimenteren en vrouwelijk zelfvertrouwen uitstralen.

Fernweh Editions Kaarsen

rhianna-naakt5

Wat kost het en waar kun je het kopen?

Nude van Rihanna is een relatief goedkope geur van een megaster. Ze kent haar vrouw echt en prijst haar geuren tegen een betaalbare prijs voor haar fans. Vergeleken met haar andere parfums is Nude by Rihanna een geweldige prijs voor een boeket van hoge kwaliteit.

Nude is gemaakt voor jongvolwassenen en is een populaire vrouwelijke geur. Je kunt Nude by Rihanna kopen bij de meeste geurwinkels, warenhuizen, Amazon en Sephora.

Hoewel je een winkel moet bezoeken om Nude van Rihanna op je huid te proeven voordat je het parfum koopt. Hoewel Nude betaalbaar is, wil je geen geld verspillen aan een geur die niet goed bij je huid past.

En omdat Nude van Rihanna een zachtere geur is, wil je misschien ook meer te weten komen over geursterktes. Plus het kennen van het verschil tussen celebrity parfums versus designer parfums kan ook van invloed zijn op uw aankoop.

Veelgestelde vragen

Hoe ruikt het parfum Nude van Rihanna?

Het parfum is licht en heeft een fruitig-bloemige geur. De vruchten balanceren goed met de witte bloemen zonder overweldigend te zijn. Deze verfrissende geur zorgt ervoor dat je de hele dag zoet ruikt.

Hoe lang gaat Rihanna Nude parfum mee?

Naakt parfum heeft een middelmatige levensduur. Helaas kunnen we slechts ongeveer drie uur van deze geur verwachten.

Wanneer deed Nude van Rihanneen come out?

Rihanna’s Nude werd uitgebracht in 2012 en heeft bewezen een opvallende geur uit haar geurcollectie te zijn.

Pin op Pinterest

rihanna-NUDE-pinterest