Narciso Rodriguez voor hem: verleidelijk en mannelijk

Als je een man bent die graag geuren draagt, dan weet je hoe belangrijk het is om te investeren in een goede geur. En als je op zoek bent naar een nieuwe geur om aan je collectie toe te voegen, dan raden we je aan narciso Rodriguez voor hem te bekijken.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Deze geur is verfijnd en puur met een mannelijke maar zachte en sexy geur. Dit artikel bespreekt geurnotities, levensduur, beoordelingen van echte klanten, sillage en meer.

Narciso Rodriguez Voor Hem EDT

Shop op Amazon.com

Nadat we klaar zijn, wordt u geïnformeerd over de kwaliteiten van deze geur en beslist u of het iets is dat bij uw voorkeuren past.

Wie maakt het?

Laten we beginnen met wat meer te praten over Narciso Rodriguez en hoe dit merk is ontstaan. Narciso Rodriguez is een Cubaans-Amerikaanse modeontwerper die werkte voor enkele van de grootste namen in de mode-industrie, waaronder Calvin Klein.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Narciso Rodríguez
Narciso Rodriguez bij de première van SHAPE OF THINGS, Tribeca Film Festival, NYC

Narciso Rodriguez for Her was zijn eerste geur die werd uitgebracht in 2003. Het was geïnspireerd op een fles Egyptische muskusolie die hij op de middelbare school had gekregen. In 2007 werd Narciso Rodriguez for Him voor zijn merk gelanceerd door een parfumeur genaamd Francis Kurkdjian.

Francis Kurkdjian is een Franse parfumeur die heeft gewerkt aan andere unieke geuren, waaronder Le Male voor Jean Paul Gaultier, Narciso Rodriguez voor Her en Narciso Rodriguez voor Him. Hij is een bekende parfumeur in de industrie en heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn werk.

Geurnoten

Narciso Rodriguez for Him EDP is een houtachtige, muskusachtige geur met tonen van amber, violet blad en patchouli. Deze verleidelijke geur heeft een eerste aroma van violette bladeren en eindigt met een mix van mannelijke toetsen van muskus, patchouli en amber.

Lees ook:   La Rive Cash Woman Eau de Parfum

Narciso Rodriguez for Him heeft positieve recensies gekregen, waarbij velen van de geur houden. Er zijn zeer weinig negatieve recensies voor Narciso Rodriguez voor Hem. Dus laten we eens kijken naar enkele basis voor- en nadelen en een paar andere functies.

PROS: Sterke geur, langdurig, veelzijdig voor vele gelegenheden, je kunt het het hele jaar door dragen, betaalbaar en het is geliefd bij zowel mannen als vrouwen

TEGENS: Bloemige geur is te vrouwelijk, geur is te sterk voor sommigen

  • Sillage: Goed
  • Levensduur: Heel goed
  • Geurpotentie/Geschikt voor: Het kantoor
  • Prijs: $$$

Wie zou het willen

Narciso Rodriguez for Him is een geur die perfect is voor mannen die op zoek zijn naar een mannelijke geur die nog steeds sexy, kalmerend en gastvrij is.

model zwart-wit portret

Zoals we al zeiden, is het populair bij zowel mannen als vrouwen, hoewel mannen het meestal dragen.

Wanneer te dragen

Narciso Rodriguez for Him is een geur die je het hele jaar door kunt dragen. Het is perfect voor overdag of ’s nachts, afhankelijk van hoeveel je aanbrengt en waar je naartoe gaat.

Sommige mensen hebben gezegd dat het ideaal is voor een regenachtige daggeur, omdat het een frisse lentesfeer afgeeft terwijl het nog steeds muskusachtige tonen heeft met een sterke, warme en geruststellende aantrekkingskracht.

Waar te dragen

Zoals we eerder al zeiden, is Narciso Rodriguez for Him een geweldige geur om te dragen tijdens een dag op kantoor.

Het geeft een zelfverzekerde maar vriendelijke en warme geur af die perfect is voor werk. Je kunt het ook dragen voor formele gelegenheden buiten het werk om dezelfde redenen. Het is perfect voor een date night of een etentje.

etentje

Het is echter ook veelzijdig genoeg om te worden gedragen op een casual dagje uit met vrienden of boodschappen doen. Narciso Rodriguez for Him is een perfect voorbeeld van een geur die tegelijkertijd gemakkelijk in de omgang en verfijnd kan zijn.

Lees ook:   11 Beste jasmijnparfums: gewoon zoet en verleidelijk

Verpakking en presentatie

Narciso Rodriguez for Him wordt geleverd in een eenvoudige maar elegante zwarte en metallic grijze doorzichtige fles.

Fernweh Editions Kaarsen

De strakke lijnen van de fles weerspiegelen de minimalistische esthetiek van het Narciso Rodriguez modelabel. De geur is ondergebracht in een rechthoekige doos die ook metall is.ic grijs met zwart, elegant lettertype.

Persoonlijke indrukken

Zoals we eerder hebben besproken tijdens het beoordelen van de voor- en nadelen van Narciso Rodriguez voor Hem, is dit een geur die veel liefde en niet veel teleurstelling krijgt.

Narciso Rodriguez for Him is een geur die al een paar jaar in veel collecties zit, en het is een van die geuren waar mensen keer op keer naar grijpen.

Narciso Rodriguez Voor Hem EDT

Shop op Amazon.com

Zoals met elke geur, zal Narciso Rodriguez voor Hem subjectief zijn, en wat de ene persoon liefheeft, kan een andere persoon niet.

Voorstelling

Nu gaan we het hebben over de prestaties van Narciso Rodriguez voor Hem met betrekking tot sillage en levensduur. Sillage is de mate waarin je een geur kunt ruiken nadat je deze op je huid hebt aangebracht; levensduur is hoe lang de geur aanhoudt.

Sillage

Narciso Rodriguez for Him is een geur die klanten beschrijven als een matige sillage.

Dit betekent dat het merkbaar zal zijn wanneer je het voor het eerst op spuit, maar het zal niet overweldigend zijn. Het is perfect voor degenen die een statement willen maken zonder te overweldigend te zijn.

Natuurlijk zal sillage altijd subjectief zijn, afhankelijk van de persoon die het draagt en hoeveel ze van toepassing zijn. Sommige mensen hebben gezegd dat ze voorzichtig moeten zijn met hoeveel ze gebruiken, omdat het te sterk kan zijn als ze niet voorzichtig zijn.

Levensduur

Als het gaat om een lang leven, narciso Rodriguez voor hem EDP is een zeer goede geur. Het duurt over het algemeen de hele dag, waarbij sommige beoordelingen zelfs zeggen dat het tot diep in de nacht duurt. Natuurlijk zullen er altijd variabelen zijn die van invloed kunnen zijn op hoe lang een geur aanhoudt, zoals je eigen lichaamschemie en het weer.

De meesten vinden dat het de hele dag duurt, terwijl sommigen zeggen dat ze het na een paar uur opnieuw aanbrengen. Het is altijd het beste om het zelf uit te testen om te zien hoe lang het op je huid blijft hangen.

Concluderend:

Narciso Rodriguez for Him is een geur die zeker het proberen waard is als je op zoek bent naar een schone, houtachtige, muskusachtige en sensuele geur met een vleugje zoetheid.

Over het algemeen is het een verleidelijke geur met een verleidelijke en mannelijke geur.

Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een gedenkwaardig en langdurig aroma dat je kunt dragen voor casual en formele gelegenheden. We zouden zeker aanraden om deze geur eens te proberen als deze review je heeft geïntrigeerd!