Nishane Ani Extrait de Parfum


Nishane Ani Extrait de Parfum

Nishane Ani Extrait de Parfum

Nishane Ani Extrait de Parfum is een heerlijke geur die je meeneemt op een betoverende reis. Met zijn unieke mix van ingrediënten, creëert dit parfum een onvergetelijke indruk. Het is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve en luxe geurervaring.

Productspecificaties

 • Merk: Nishane
 • Geurnaam: Ani Extrait de Parfum
 • Inhoud: 50 ml
 • Geursoort: Oriëntaals
 • Geurintensiteit: Sterk

Parfumpiramide

Topnoten

De topnoten van Nishane Ani Extrait de Parfum bestaan uit bergamot, groene noten en kruidige noten. Deze geuren zorgen voor een verfrissende en levendige opening van het parfum.

Hartnoten

In het hart van de geur vind je jasmijn, roos en kaneel. Deze bloemige en kruidige noten voegen een sensuele en warme dimensie toe aan het parfum.

Basisnoten

De basisnoten van Nishane Ani Extrait de Parfum bestaan uit sandelhout, vanille en amber. Deze geuren zorgen voor een diepe en rijke basis, waardoor het parfum langdurig blijft ruiken.

Geurindrukken

Nishane Ani Extrait de Parfum is een verfijnde geur met een perfecte balans tussen frisheid en warmte. De topnoten zorgen voor een energieke start, terwijl de hartnoten een sensuele en bloemige sfeer creëren. De basisnoten voegen een vleugje mysterie toe en maken de geur compleet. Dit parfum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan bij verschillende gelegenheden gedragen worden.

Voordelen

 • Luxe en exclusieve geurervaring
 • Lange houdbaarheid
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Geschikt voor verschillende gelegenheden

Nadelen

 • Prijs kan hoog zijn voor sommige mensen
 • Sterke geur, niet geschikt voor mensen die liever subtiele geuren dragen
Lees ook:   Clinique Anti Blemish Solutions Cleansing Bar Face & Body

Voor wie is dit parfum?

Nishane Ani Extrait de Parfum is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en luxe geurervaring. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan gedragen worden bij verschillende gelegenheden. Als je houdt van oriëntaalse geuren met een sensuele en warme twist, zal dit parfum zeker bij je in de smaak vallen.

Parfumeur

Nishane Ani Extrait de Parfum is gemaakt door de getalenteerde parfumeur Cecile Zarokian. Met haar creatieve visie en passie voor geuren, heeft ze een unieke en onderscheidende geur gecreëerd die de zintuigen prikkelt.

Meer over het merk

Nishane is een luxe parfummerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en verfijnde geuren. Het merk is opgericht in Istanboel, Turkije, en heeft sindsdien een indrukwekkende collectie van unieke en betoverende geuren gecreëerd. Naast Ani Extrait de Parfum biedt Nishane ook andere prachtige parfums aan, zoals Hacivat, Boszporusz en Fan Your Flames.

Wat zit er in de doos?

 • 1 x Nishane Ani Extrait de Parfum 50 ml
 • 1 x Verpakking
 • 1 x Gebruiksaanwijzing

Review

Ik heb de Nishane Ani Extrait de Parfum zelf mogen ervaren en ik ben absoluut onder de indruk. De geur opent met een verfrissende mix van bergamot en groene noten, die meteen mijn aandacht trok. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de bloemige en kruidige hartnoten naar voren, waardoor er een sensuele en warme sfeer ontstaat. De basisnoten van sandelhout, vanille en amber geven het parfum een diepe en mysterieuze dimensie. Ik ben vooral onder de indruk van de houdbaarheid van dit parfum, aangezien ik de geur de hele dag kon blijven ruiken. Het is een luxe en exclusieve geurervaring die ik zeker kan aanbevelen.

Lees ook:   Medik8 Cream Cleanse

FAQ

Wat is de houdbaarheid van Nishane Ani Extrait de Parfum?

Nishane Ani Extrait de Parfum heeft een lange houdbaarheid en blijft gedurende de dag goed ruiken.

Kan Nishane Ani Extrait de Parfum door zowel mannen als vrouwen gedragen worden?

Ja, Nishane Ani Extrait de Parfum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Is Nishane een bekend parfummerk?

Ja, Nishane is een bekend parfummerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en verfijnde geuren.

Conclusie

Nishane Ani Extrait de Parfum is een luxe en exclusieve geur die je meeneemt op een betoverende reis. Met zijn unieke mix van ingrediënten en lange houdbaarheid, is dit parfum perfect voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere geurervaring. Of je nu een man of een vrouw bent, dit parfum zal je zeker aanspreken. Nishane is een bekend parfummerk dat hoogwaardige en verfijnde geuren produceert, en Ani Extrait de Parfum is daar een uitstekend voorbeeld van. Ik kan dit parfum zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een unieke en luxueuze geurervaring.