Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set

Welkom bij mijn nieuwste parfumreview! Vandaag ga ik het hebben over de Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set. Deze exclusieve parfumset is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een verfijnde en luxueuze geur. Laten we eens kijken naar de beschrijving, productspecificaties, geurpiramide, indrukken, voor- en nadelen, doelgroep, parfumeur, meer over het merk, wat er in de doos zit, een review, veelgestelde vragen en tot slot een conclusie. Laten we beginnen!

Beschrijving

De Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set is een geweldige keuze voor mannen die willen stralen met een onweerstaanbare geur. Deze set bevat een eau de parfum van 100 ml en een bijpassende deodorant van 150 ml. De geur is geïnspireerd door de kracht en energie van de moderne man. Het is een verfijnde en sensuele geur die een blijvende indruk achterlaat.

Productspecificaties

 • Inhoud: 100 ml eau de parfum en 150 ml deodorant
 • Geurcategorie: Houtachtig
 • Geslacht: Mannen

Parfum Piramide

De geur van Paco Rabanne Invictus Platinum is opgebouwd uit verschillende lagen, ook wel bekend als de geurpiramide. Hieronder vind je de topnoten, middelste noten en basisnoten van deze parfum:

Topnoten

 • Marine akkoord
 • Grapefruit
 • Zee noten

Middelste noten

 • Guaiac hout
 • Zeenevel
 • Laurelsalie

Basisnoten

 • Ambergris
 • Labdanum

Geurindrukken

De Paco Rabanne Invictus Platinum heeft een frisse en energieke opening dankzij de topnoten van marine akkoord, grapefruit en zee noten. Na verloop van tijd ontwikkelt de geur zich tot een warmere en houtachtige geur, met middelste noten van guaiac hout, zeenevel en laurelsalie. De basisnoten van ambergris en labdanum geven de geur een sensuele en verleidelijke touch. Kortom, deze geur is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een dynamische en verfijnde geur.

Lees ook:   Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

Voor- en nadelen

Net als elke parfum heeft ook de Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set zijn voor- en nadelen. Laten we ze eens bekijken:

Voordelen:

 • Luxe en exclusieve geur
 • Langdurige geur
 • Perfect cadeau voor mannen

Nadelen:

 • Kan prijzig zijn voor sommige mensen
 • De geur kan te sterk zijn voor sommige mensen

Voor wie is dit?

De Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set is speciaal ontworpen voor mannen die zich willen onderscheiden met een luxueuze en verfijnde geur. Het is geschikt voor zowel jonge professionals als ervaren mannen die graag een blijvende indruk willen achterlaten. Deze geur is perfect voor speciale gelegenheden, maar kan ook dagelijks gedragen worden voor een extra boost van zelfvertrouwen.

Parfumeur

Deze exclusieve geur is gecreëerd door parfumeur Domitille Michalon-Bertier. Met haar expertise en creativiteit heeft ze een unieke geur gecreëerd die perfect past bij de moderne man.

Meer over het merk

Paco Rabanne is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn luxueuze en innovatieve parfums. Ze hebben een breed scala aan geuren voor zowel mannen als vrouwen. Enkele andere populaire parfums van Paco Rabanne zijn 1 Million, Lady Million en Pure XS. Elk parfum van Paco Rabanne is uniek en onderscheidend.

Wat zit er in de doos?

De Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set bevat:

 • 100 ml eau de parfum
 • 150 ml deodorant

Review

Ik heb de Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set persoonlijk getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. De geur opent fris en energiek, en ontwikkelt zich tot een warme en sensuele geur. De geur blijft langdurig aanwezig, zelfs na een lange dag. Ik kreeg veel complimenten toen ik deze geur droeg. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de geur soms iets te sterk kan zijn, dus het is belangrijk om niet te veel te gebruiken. Over het algemeen zou ik deze parfumset zeker aanraden aan mannen die op zoek zijn naar een luxueuze en verfijnde geur.

Lees ook:   Clinique 7 Day Scrub Cream

Veelgestelde vragen

1. Hoelang blijft de geur van Paco Rabanne Invictus Platinum aanwezig?

De geur van Paco Rabanne Invictus Platinum blijft langdurig aanwezig, gemiddeld zo’n 6-8 uur.

2. Kan ik de deodorant apart kopen?

Ja, de deodorant van Paco Rabanne Invictus Platinum is ook los verkrijgbaar.

3. Is de geur geschikt voor alle seizoenen?

Ja, de Paco Rabanne Invictus Platinum is een veelzijdige geur die geschikt is voor alle seizoenen.

Conclusie

De Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set is een luxe en verfijnde keuze voor mannen die willen stralen met een onweerstaanbare geur. De geurpiramide bestaat uit frisse topnoten, warme middelste noten en sensuele basisnoten. Deze geur is perfect voor speciale gelegenheden, maar kan ook dagelijks gedragen worden. De langdurige geur en het luxe design maken deze parfumset een uitstekende keuze. Ik raad de Paco Rabanne Invictus Platinum Gift Set zeker aan aan alle mannen die op zoek zijn naar een exclusieve geur!