Volnay is een Frans parfumhuis opgericht in 1919, dat heerlijke en unieke geuren creëert. Alle parfums van Volnay hebben een prachtig vintage geluid, vanwege de traditionele basis 4052 die in alle Volnay geuren voorkomt.

Ik heb je al verteld over Brume d’Hiver van dit parfummerk. Vandaag review ik Ambre de Siam Volnay Parfums, diepe en verleidelijke geur voor dames en heren gemaakt door Amelie Bourgeois.

Parfum Review van Ambre de Siam Volnay Parfums

Geïnspireerd door de tijd van het Franse koloniale rijk, met name de kolonisatie van Vietnam, neemt dit parfum ons mee naar het universum van de meest exotische geuren. In dat deel van de wereld is de lucht gevuld met de verleidelijke geur van het bos, dat zo’n magische en charmante sfeer creëert.

En in Ambre de Siam van Volnay Parfums kunt u deze sfeer in al zijn glorie ervaren.

Dit parfum opent met de heldere en verkwikkende geur, die vanaf de eerste seconde indruk op je maakt. De noot van groene thee geeft dit parfum zijn heerlijke en verfijnde aroma, dat prachtig wordt omringd door de verfrissende noot van bergamot.

Ginger brengt op de opening van Ambre de Siam zijn unieke kruidige klank.

Na een tijdje verschijnt een diep en bedwelmend houtachtig-amberachtig hart. Het duo van sandelhout en cederhout zet de toon voor deze verleidelijke geur, terwijl de noot van amberhout het geluid van Ambre de Siam warm, balsamico maakt en dit parfum zijn sensuele dierlijke accent geeft.

Amberhout of Liquidambar styraciflua is een boom die een geurige hars produceert die Styrax wordt genoemd. Vanwege de rijke en warme amberachtige geur wordt deze hars ook wel grijs amber genoemd en wordt veel gebruikt in de parfumerie.

Lees ook:   Vichy Aqualia Thermal Dagcrème SPF 20

De basis 4052 in het hart van Ambre de Siam, inclusief vanille, kruidnagel, roos en poederachtige tonen, maakt dit parfum dieper en warmer, terwijl de noot van wierook Ambre de Siam een beetje mysterieus en charmant geluid brengt.

De muskusachtige houtachtige basis maakt de geur van Ambre de Siam nog expressiever, terwijl de noot van benzoë aan deze compositie zijn verleidelijke balsamicogeur toevoegt met aangename zoete nuances.

Ambre de Siam Volnay Parfums is het prachtige en indrukwekkende houtachtig-amberachtige parfum met een zeer krachtig karakter. Deze geur heeft iets heel bedwelmends en verleidelijks, waardoor je het steeds weer wilt ruiken.

Ambre de Siam is als de mysterieuze verre landen, die je prikkelen en je geen kans laten, behalve om voor altijd gecharmeerd te zijn van deze plaatsen.

Notities: Gember, Bergamot, Groene Thee, Base 4092, Wierook, Sandelhout, Cederhout, Amber Hout, Kasjmier, Benzoë, Witte Muskus, Patchouli.

Als het een plek was, zou het een geheime voortreffelijke bar zijn.

Als het een kleur was, zou het donkerbruin met rood zijn.

Als het één woord was, zou het een verleiding zijn.

Het was mijn parfum review van Ambre de Siam Volnay Parfums. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.