Anne-Krystel8 is een Extrait de Parfum, gemaakt door actrice en zakenvrouw Anne-Krystel. Ze hield er altijd van om haar passie voor parfum en mode met anderen te delen.

Na het succes van haar lingerie- en badmodemerk besloot Anne-Krystel haar eigen parfum te creëren, dat de essentie van chique en absolute charme vertegenwoordigt.

Parfum review van Anne-Krystel8 Extrait de Parfum

Anne-Krystel8 Extrait de Parfum is een reflexie van een zelfverzekerde en positieve vrouw, die iedereen met respect behandelt. Elke noot van dit charmante parfum is gerelateerd aan een persoonlijkheidskenmerk van de ideale vrouw in de ogen van Anne-Krystel.

Het getal «8» in de naam van het parfum, vertegenwoordigt de oneindigheid en het is ook het favoriete nummer van de ontwerper, evenals haar geboortenumerologie.

Anne-Krystel8 opent met een heldere en indrukwekkende mix van fruitige en bloemige tonen. Mandarijn van Sicilië geeft dit parfum zijn sprankelende citrusaroma, terwijl de tonen van peer en framboos Anne-Krystel8 hun vrolijke fruitige geur brengen.

Op zijn beurt maakt de noot van gardenia de opening van Anne-Krystel8 zeer elegant en geeft dit parfum zijn zachte bloemengeur met heerlijk zoete en romige nuances.

Het hart van dit verleidelijke parfum bevat de noot van een sensuele roos die prachtig wordt omringd door de tonen van Madagaskar peper, neroli en lavendel. Patchouli brengt anne-krystel8 zijn indrukwekkende aards-houtachtige aroma en maakt het geluid van deze Extrait de Parfum dieper en expressiever.

De basis van dit parfum wordt vertegenwoordigd door het verleidelijke muskusachtige akkoord, dat wordt aangevuld met de tonen van vanille en vetiver.

Lees ook:   Maison Alhambra Bright Peach Eau de Parfum

Het is vermeldenswaard dat in dit parfum de noot van vanille behoorlijk luid en helder is. Het brengt Anne-Krystel8 de aangename zoete geur en maakt dit parfum warm en omhullend.

Anne-Krystel8 is het mooie en verleidelijke bloemenparfum met fruitige, kruidige en muskusachtige accenten. En met de expressieve noot van Bourbon Vanille, die dit parfum zijn charmante en verleidelijke zoetheid geeft.

Omdat dit parfum een concentratie extrait de parfum heeft, heeft het de intensieve en langdurige geur die een zeer aantrekkelijke uitstraling om je heen zal creëren.

Notities: Mandarijn van Sicilië, Peer, Framboos, Gardenia, Madagascar Peper, Neroli, Roos, Lavendel, Patchouli, Bourbon Vanille, Witte Muskus, Amber Leer, Vetiver.

Als het een plek was, zou het een terras van een prachtig café zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtoranje met goud zijn.

Als het één woord was, zou het een genot zijn.

Het was mijn parfum review van Anne-Krystel8 Extrait de Parfum gemaakt door actrice en zakenvrouw Anne-Krystel. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.