Bibliothèque is de populairste geurkaars van Byredo, niche parfummerk uit Zweden. Na een groot aantal verzoeken heeft Byredo eindelijk Bibliothèque gelanceerd in het formaat van geur. Vandaag recenseer ik Bibliothèque Eau de Parfum Byredo.

De populariteit van deze geurkaars is meer dan duidelijk. Bibliothèque geurkaars heeft een zeer mooie en aangename geur met een lichte zoetheid. Deze kaars creëert een heel speciale en magische sfeer die de kamer vult met zijn fascinerende aroma.

Hetzelfde kan gezegd worden van Bibliothèque in het formaat van geur. Dit parfum heeft een zeer diep, omhullend en verleidelijk aroma.

Dit bericht bevat affiliate links, dat betekent dat ik een kleine commissie kan ontvangen, zonder kosten voor u, als u een aankoop doet via een link. Ik raad alleen merken aan die ik gebruik en vertrouw. Lees hier de volledige openbaarmaking.

Parfum review van Bibliothèque Eau de Parfum Byredo

Dit parfum opent met de heerlijke fruitige geur op de lichte leerachtige achtergrond. De noot van perzik geeft deze geur zijn mooie en zoete geur, terwijl de noot van pruim de opening van Bibliothèque parfum dieper en verleidelijker maakt.

Na een tijdje kalmeert de heldere fruitige geur en verschijnt er een teder bloemenhart. De noot van pioenroos geeft dit parfum zijn verfijnde en zachte bloemengeur met prachtige fruitige accenten, terwijl de noot van violet Bibliothèque poederig en zacht maakt.

Klik hier om mijn parfum review van La Botte, La Selle en Le Gant van Byredo te lezen

De basis van dit verleidelijke parfum wordt vertegenwoordigd door het romantische trio patchouli, leer en vanille. De noot van patchouli geeft Bibliothèque de diepe aardse geur met houtachtige accenten, terwijl leer dit parfum expressiever en sterker maakt.

Lees ook:   La Roche-Posay La Roche Posay Micellar Water Sensitive Skin

Vanille voegt aan deze compositie zijn verleidelijke en warme zoete geur toe en maakt Bibliothèque parfum zeer gepassioneerd.

Bibliothèque Eau de Parfum Byredo is de mooie en verleidelijke zacht-oosterse geur met enkele fluweelzachte nuances. Het heeft een zeer expressieve en verzadigde geur, die na een tijdje zachter en meer omhullend wordt. De zoetheid van dit parfum is niet suikerachtig maar zeer aangenaam en verleidelijk.

Beschrijving en naam van dit parfum spreken over de geur van oude boeken, hun in leer gebonden pagina’s en de houten planken. In mijn hoofd heb ik compleet tegengestelde associaties, maar het maakt dit parfum niet minder aantrekkelijk.

Voor mij is het de geur van de drukke straten, feest, carnaval of een kleurrijke oosterse bazaar.

Notities: Perzik, Pruim, Pioenroos, Violet, Leer, Patchouli, Vanille.

Als het een plek was, zou het ’s avonds een levendige stadsstraat zijn.

Als het een kleur was, zou het violet zijn.

Als het één woord was, zou het een genot zijn.

P.S. Nu kun je ook een beperkte collectie Hair Perfume Bibliothèque en Handcrème Bibliothèque van Byredo aanschaffen.

Het was mijn parfum review van Bibliothèque Eau de Parfum Byredo. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.