In 2019 heeft een niche parfummerk Zoologist aan zijn bewonderaars twee nieuwe parfums voorgesteld: Dodo en Chameleon. Zoals alle geuren van dit parfummerk hebben Dodo en Chameleon een onderscheidend en memorabel geluid. Vandaag zal ik Chameleon Zoologist Perfumes bespreken, gemaakt door de parfumeur Daniel Pescio.

Parfum Review van Chameleon Zoologist Perfumes

Dit parfum is geïnspireerd op de fascinerende plek die het eiland Madagaskar is, en op de mysterieuze kameleons die er leven.

Bovendien is Chameleon parfum een belichaming van de verbazingwekkende aard van het eiland Madagaskar en de vluchtige aard van de kameleons.

De opening van Chameleon parfum is helder en verfrissend en het brengt je meteen naar het prachtige en verleidelijke eiland, vol geheimen en verrassingen.

Ylang-ylang geeft dit parfum zijn bedwelmende bloemengeur, die prachtig wordt aangevuld door de noot van mango, die de opening van Chameleon een beetje zoet en zo heerlijk maakt.

Citrusnoten geven deze geur hun verfrissende en stralende geluid, terwijl de noot van sterfruit zijn licht fruitige geur naar Chameleon brengt. Het duo van roze peper en violette bladeren voegt aan dit parfum enkele stralende en levendige accenten toe.

De eerste indruk van Chameleon parfum is als een wandeling op het strand ergens op het prachtige eiland, genieten van de zon en golven, het eten van exotisch fruit.

Maar als je er volop van geniet, ben je waarschijnlijk benieuwd wat er in de jungle op de loer ligt…

parfum review van kameleon zoöloogUstad Mansur, Een kameleon, 1612

En hier begint het meest interessante deel… en er verschijnt een prachtig bloemenhart.

Lees ook:   Redken Extreme Conditioner

Jasmijn geeft dit parfum zijn zachte en heerlijk zoete aroma, terwijl de noot van frangipani aan Chameleon zijn unieke zoetheid toevoegt met kruidige en groene ondertonen.

Ondertussen brengt de noot van kokosnoot dit parfum zijn verleidelijke romige geluid.

Het hart van Chameleon bestaat ook uit een zout huidakkoord en de noot van de zeebries, die niet zo luid en duidelijk zijn in dit parfum, maar wat ontspannen karakter en de juiste stemming brengen voor het verkennen van de bossen van Madagaskar.

Laten we trouwens de bewoners van dit eiland niet vergeten, en vooral de kameleons.

Ondanks het feit dat ze zich aan het zicht kunnen en houden, zullen ze erg blij zijn met de gasten en ons dieper het bos in leiden.

En wat kunnen we verwachten in de diepte van het bos?

Het antwoord is: een charmant houtachtig-dierlijk akkoord met balsamico en een beetje zoete nuances.

Chameleon Zoologist is nog een ongewone en aantrekkelijke geur van dit niche parfummerk.

Geïnspireerd door zo’n uniek wezen, brengt dit parfum perfect het karakter van een kameleon over. En niet alleen het vluchtige karakter, maar ook de ontspannen en contemplatieve levensstijl.

Dit verleidelijke bloemig-fruitige parfum met enkele verfrissende accenten is als een geweldige en fascinerende vakantie op het exotische eiland.

Op het eiland, waar je zoveel dingen kunt beleven, en allereerst waar je de mysterieuze, maar zo aantrekkelijke kameleons kunt ontmoeten…

Notities: Bergamot, Citroen, Madagaskar Ylang-Ylang, Mango, Roze Peper, Sterfruit, Violette Bladeren, Kasjmier, Kruidnagel, Kokosnoot, Frangipani, Jasmijn, Saffraan, Zout huid Accord, Zeebries, Amber, Hout, Musks, Opoponax, Patchouli, Sandelhout, Vanille, Vetiver.

Lees ook:   Escada Magnetism Woman Eau de Parfum

Als het een plek was, zou het een exotisch eiland zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtgeel zijn met lichtgroen.

Als het één woord was, zou het ontspannend zijn.

Het was mijn parfum review van Chameleon Zoologist Perfumes. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.