L’Orchestre Parfum is een zeer artistiek Frans niche parfummerk, dat prachtige geuren creëert, geïnspireerd en begeleid door muziek. Ik heb je al verteld over Darbouka, Flamenco Neroli en Rose Trombone van L’Orchestre Parfum. Vandaag review ik Cuir Kora L’Orchestre Parfum, de enige leerachtige geur in de collectie van dit merk.

Inspiratie

Deze geur is geïnspireerd op het geluid van kora-instrument en muziek van de wereldberoemde kora-instrumentist, pianist en zangeres Cheikh Diallo.

Kora is het West-Afrikaanse snaarinstrument met de 21 snaren. Traditioneel is Kora het instrument van jali-families of griots, die historici, genealogen en verhalenvertellers zijn.

Ze zijn vertegenwoordigers van de mondelinge traditie en daarom worden ze soms de barden genoemd. Griots zijn de virtuozen van het bespelen van Kora-instrument en het behouden van tradities van hun natie.

Aangezien de Kora het instrument van verhalenvertellers is, wil ik u graag uitnodigen om naar muziek van Cheikh Diallo te luisteren en te genieten van de geur van deze muziek Cuir Kora van L’Orchestre Parfum.

Parfum review van Cuir Kora L’Orchestre Parfum

Сuir Kora parfum opent met de sterke kruidige geur op de leren achtergrond. De noot van mango geeft dit parfum zijn bijna onzichtbare fruitige toon, terwijl Elemi zijn frisse kruidige aroma geeft.

Na een tijdje verschijnt leerachtig-houtachtig akkoord in al zijn schoonheid. Labdanum geeft deze geur zijn diepe en warme amberachtige geur en maakt dit parfum expressiever. Palisanderhout met zijn unieke kruidig-bloemige aroma maakt Cuir Kora zachter, terwijl de noot van benzoë dit parfum zijn balsamico en omhullende geur geeft.

Het parfum Cuir Kora is fris en sterk in het begin, maar zacht en balsamico na enige tijd. De scherpe leerachtige geur wordt omlijst door de diepe en warme tonen. Het is niet te luid en intensief, maar bijna dicht bij de huid.

Lees ook:   Lalique Eau de Parfum

Dit leer is niet roekeloos en gedurfd. In plaats daarvan is het elegant en beleefd. Wat mij betreft is Cuir Kora de krachtigste geur in de collectie van L’Orchestre Parfum. Cuir Kora is het geweldige parfum voor wie van houtachtig-leerachtige geuren houdt.

Notities: Mango, Kardemom, Elémi, Leer, Labdanum, Palisander hout, Benzoë.

Als het een plek was, zou het een bosrijk huis aan het water.

Als het een kleur was, zou het diepgrijs zijn.

Als het één woord was, zou het expressief zijn.

Het was mijn parfum review van Cuir Kora L’Orchestre Parfum. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.