Sylvaine Delacourte is een maker van interessante, mooie en subtiele parfums gemaakt van de grondstof van hoge kwaliteit. Niet alleen geuren, maar ook het ontwerp van flessen en verpakkingen zijn zeer verfijnd en artistiek.

Ik heb je al verteld over Smeraldo parfum van La Collection Muscs Sylvaine Delacourte en vandaag review ik Dovana en Florentina Sylvaine Delacourte, twee zachte geuren van La Collection Muscs, geïnspireerd door de jeugdherinneringen van hun auteur.

Dovana La Collection Muscs Sylvaine Delacourte

Dovana parfum is geïnspireerd op de geur van kinderzeep, die de zuiverheid en frisheid belichaamt. In het Litouws betekent het woord Dovana een geschenk, en het parfum Dovana van Sylvaine Delacourte is echt heel aangenaam en vrolijk.

Deze geur opent met zeer zachte en bijna onzichtbare citrustonen op de zoete en heerlijke achtergrond.

Het hart van Dovana parfum bestaat uit een prachtig bloemenboeket met delicate roos, poederachtige iris en zoete heliotroop. De basis van Dovana parfum wordt vertegenwoordigd door de tonen van vanille, muskus, sandelhout en ambrette.

Vanille geeft zijn aangename, balsamico en zoete geur, terwijl sandelhout dit parfum romiger en expressiever maakt.

Muskus- en ambrettenoten creëren een zeer sensueel duo en omlijsten alle composities van Dovana-parfum.

Dovana Sylvaine Delacourte is een zeer zacht, rustig en schoon parfum. Het heeft iets heel ontspannends, harmonieus en heerlijks, zoals de zoetste jeugdherinneringen.

Er is niets roekeloos, gedurfd of wild in dit parfum, maar pure liefde, veiligheid en onschuld.

Dovana is het prachtige bloemig-poederachtige parfum met licht citrus accenten. Het is niet te luid, maar intensief genoeg. Dovana is als de meest malse zeep, die je huid raakt en bedekt met de zachtste sluier.

Lees ook:   NUXE Rêve De Miel Honey Lip Balm Ultra-Nourishing & Repairing

Notities: Mandarijn, Neroli, Roos, Iris, Heliotroop, Vanille, Muskus, Sandelhout, Ambrette.

Als het een plek was, zou het het huis van de ouders zijn.

Als het een kleur was, zou het lichtroze zijn.

Als het één woord was, zou het een veiligheid zijn.

Florentina La Collection Muscs Sylvaine Delacourte

Florentina parfum is geïnspireerd op de geur van talkpoeder uit de kindertijd van Sylvaine Delacourte. Deze geur heeft een frisse en heldere citrusbloemige opening met bergamot, oranjebloesem en lavendel.

Het hart van Florentina bestaat uit het perfecte duo van iris en violet, dat het belangrijkste poederachtige thema van dit parfum bepaalt.

Anjernoot geeft zijn unieke kruidige peperige geur en maakt de bloemig-poederachtige tonen expressiever. Bittere amandelnoot is ook erg helder in Florentina parfum, en je kunt het voelen tijdens de hele ontwikkeling van de geur op je huid.

Vetiver met zijn unieke en een beetje rokerige geur maakt Florentina parfum sterker, terwijl benzoë zijn diepe, warme en balsamico geur geeft.

Florentina Sylvaine Delacourte is een prachtig poederachtig parfum met kruidige en balsamico accenten. In dit parfum vindt u de frisheid van de ochtend in de Provence, de malsheid van bloemblaadjes en de bitterheid van amandel.

En rond al deze dingen vind je zachte, verleidelijke en zelfs een kleine mystieke poederachtige wolk.

Florentine is de perfecte geur voor diegenen die houden van ongewone poederachtige geuren, zacht maar expressief.

Notities: Bergamot, Oranjebloesem, Lavendel, Iris, Violet, Anjer, Bittere Amandel, Vetiver, Benzoë.

Als het een plek was, zou het ’s ochtends een prachtig veld zijn.

Als het een kleur was, zou het lichtblauw met paars zijn.

Als het één woord was, zou het betoverend zijn.

Lees ook:   Sebastian Volupt Shampoo

Het was mijn parfumrecensie van Dovana en Florentina Sylvaine Delacourte. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.