L’Orchestre Parfum is een Frans niche parfumhuis, opgericht door de parfumeur en muzikant Pierre Guguen om zijn twee passies te combineren: parfums en muziek.

Hierdoor kunnen we genieten van het dragen van 5 mooie en indrukwekkende parfums en het luisteren naar 5 prachtige muziekstukken. Ik heb je al verteld over 4 geuren van L’orchestre Parfum. Je kunt hier parfumrecensies van hen vinden.

Vandaag review ik Encens Asakusa L’Orchestre Parfum, verleidelijke rokerig-poederachtige geur.

Parfum Review van Encens Asakusa L’Orchestre Parfum

Deze geur van L’Orchestre Parfum is geïnspireerd op de heilige tempel in Tokio, Japan. Er is een wijk in Tokio, die Asakusa heet. Deze wijk is erg beroemd om Sensoji, een boeddhistische tempel gewijd aan de bodhisattva Kannon en voor andere tempels.

Bij Sensoji staat een grote wierookbrander, die Jokoro heet. Veel bezoekers verzamelen zich altijd rond Jokoro en branden wierook. Ze geloven dat de rook van de wierookbrander het lichaam zuivert en een helende werking heeft.

De muzikale inspiratie van Encens Asakusa komt van het koto, Japanse snaarinstrument. Je kunt hier luisteren naar het muziekstuk gemaakt voor L’Orchestre Parfum door Fumie Hihara en ervan genieten samen met de mystieke geur van Encens Asakusa parfum.

Dit parfum opent met een sterke rokerig-houtachtige geur. De noot van olibanum wierook geeft zijn diepe, rokerige en balsamico aroma, terwijl de noot van roze bessen aan deze geur wat frisheid en bijna onzichtbare zoetheid toevoegt.

Cypress geeft zijn unieke geur met kruidig-rokerige accenten.

Het hart van Encens Asakusa bestaat uit een prachtig poederachtig duo van iris en violet, dat wordt verzacht door warme, balsamico en een beetje zoete noot van mirre. Witte muskus in de basis van deze geur maakt het sensueler en omlijst alle compositie.

Lees ook:   Guerlain L'homme Ideal Eau de Parfum

Encens Asakusa L’Orchestre Parfum is een zeer mooi, rokerig-poederachtig parfum met kruidige, houtachtige en balsamico nuances. Het is warm, omhullend en het creëert een prachtige mystieke wolk om je heen.

Dit parfum zal een geweldige aanvulling op de collectie zijn voor degenen die houden van de noot van wierook in parfums en voor degenen die houden van diepe, warme en verleidelijke geuren.

Notities: Olibanum Wierook, Roze Bessen, Cipres, Iris, Violet, Mirre, Witte Muskus.

Als het een plaats was, zou het een oude verlaten tempel zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtgrijs zijn.

Als het één woord was, zou het meditatief zijn.

Het was mijn parfum review van Encens Asakusa L’Orchestre Parfum. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.