Zoologist is een niche parfummerk uit Canada opgericht door Victor Wong en geïnspireerd door dieren en hun leven. Ik heb je al verteld over Moth by Zoologist, mysterieus, donker en indrukwekkend parfum.

Vandaag bespreek ik Hummingbird Zoologist, lucide en vrolijke geur, gemaakt door parfumeur Shelley Waddington en geïnspireerd door de kleinste en een van de mooiste vogels ter wereld.

Kolibrie is een prachtig wezen, dat verbaast met zijn grootte, charme en schoonheid.

Ondanks het feit dat kolibrie de kleinste vogel ter wereld is, is hij erg snel, ongrijpbaar en onverschrokken. Deze vogel heeft slechts één zwakte – verleidelijke en betoverende nectar van prachtige geurige bloemen.

Deze nectar is het hoofddoel van de kolibrie, zijn bestemming en zijn droom, waarvoor hij alles zal doen.

Parfum Review van Hummingbird Zoologist

Hummingbird parfum van Zoologist begint met de heldere citrusnoten en een beetje zoetzure geur van appels. Na een tijdje verschijnt een zacht aroma van lelietje-van-dalen, omringd door sappig en zoet fruit.

Violet blad geeft dit parfum zijn verfrissende grasachtige geur. Zoals alle Zoologist parfums, hummingbird is ongelooflijk rijk aan geurnoten.

Het hart van deze geur wordt vertegenwoordigd door het kleurrijke en mooie bloemenboeket. De tonen van kamperfoelie, lila, mimosa, tulp en ylang-ylang brengen ons naar de betoverende en warme gebieden, vol met het geluid van de vleugels van kolibrie.

Honing brengt dit parfum zijn aangename zoetheid en maakt Hummingbird erg aangenaam en speels.

Een diep houtachtig akkoord met de tonen van mos, witte bossen en sandelhout belichaamt het nest van het kleine vogeltje. Op hun beurt creëren de tonen van crème, coumarine, amber en muskus een sfeer van veiligheid en gezelligheid voor Hummingbird.

Lees ook:   Chanel Coco Eau de Parfum

Dit parfum is zeer elegant, mooi en harmonieus. Het is als de natuur, die deze tedere vogels omringt. Hier vindt u de zoetheid van fruit, de zachtheid van bloemen, de diepte van bossen.

Deze geur heeft een zeer zachte maar tegelijkertijd expressieve geur, dat is als de kostbare nectar die zich met zijn aroma overal omheen vult en de kleine vogels prikkelt.

Hummingbird parfum is nog een mooi olfactorisch verhaal van Zoologist. Het is een mogelijkheid om te genieten van iets dat heel subtiel en bijna onzichtbaar is. Deze geur is als de vleugels van de kolibries, die te snel bewegen om ze te zien.

Maar wat we van dit verhaal hebben, is de charmante geur van de nectar die op de huid wordt gemorst.

Notities: Appel, Kers, Citrus, Lila, Muguet, Pruim, Roos, Violet Blad, Honing, Kamperfoelie, Mimosa, Pioenroos, Tulp, Ylang, Amber, Coumarine, Crème, Mos, Muskus, Sandelhout, Witte Houtsoorten.

Als het een plek was, zou het een dromerige tuin zijn.

Als het een kleur was, zou het lichtgoud zijn.

Als het één woord was, zou het harmonieus zijn.

P. S. Hummingbird is als een visuele herinnering aan de vluchtigheid van ons leven, aan de ongrijpbaarheid van het moment en dus de schoonheid ervan. Als je geluk hebt, zal deze vogel op je schouder zitten en je wat langer van dit moment laten genieten.

Maar onthoud, dat je dan deze vogel moet laten gaan, dus misschien vliegt hij weer naar je toe. Omdat veel dingen in het leven, zelfs de mooiste, soms de neiging hebben om zich te herhalen.

Lees ook:   Armaf Club de Nuit Intense Eau de Toilette

Het was mijn parfum review van Hummingbird Zoologist. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.