Maison Sybarite is een nieuw Frans parfummerk dat de eerste fijne geuren op waterbasis creëert voor dames en heren. Vandaag review ik Maison Sybarite Bed of Roses en vertel ik je meer over dit unieke eco-verantwoorde merk.

Geïnspireerd door de levensstijl van Sybarites

De naam van dit parfummerk is een eerbetoon aan de oude Griekse wulpse stad Sybaris, nu Calabrië in Zuid-Italië.

Sybarites had een zeer specifieke manier van leven die vol was van verschillende geneugten, en ze waren zeer geavanceerd voor zijn tijd.

De schoonheid van de plek waar Sybaris stond en de hedonistische filosofie van de oude bewoners werden een inspiratie voor Maison Sybarite en zijn meesterparfumeurs.

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

In de perceptie van een consument worden zintuiglijke problemen vaak genoemd in de top tien van redenen voor een terughoudendheid om traditionele parfumformuleringen te gebruiken.

Maar de oprichters van Maison Sybarite merkten dat consumenten ook een steeds sterkere wens hebben om schadelijke ingrediënten te vermijden en hun ecologische voetafdruk te verbeteren.

Het was een grote uitdaging voor het bedrijf om het parfum te creëren dat onschadelijk zou zijn voor het milieu en dat een goede blijvende en intense geur zou hebben.

Maar de oplossing werd gevonden:

Maison Sybarite heeft besloten om te profiteren van micro-emulsie (olie in water) om het meest gebruikte oplosmiddel – ethanol – te vermijden.

Deze micro-emulsie creëert de symbiose van huid en geur, terwijl het hoge concentratieniveau van de aromatische verbindingen zorgt voor de intensiteit van het parfum op de huid.

Momenteel heeft Maison Sybarite vier geuren op waterbasis in zijn lijn die vrij zijn van ethylalcohol, chemische oplosmiddelen, textureermiddelen en ook wreedheidsvrij zijn.

Lees ook:   Alles over Kamperfoelie Parfum Plus 10 van de beste

Parfum Review Maison Sybarite Bed of Roses

Bed of Roses, gemaakt door de parfumeur Antoine Lie, is een geurige uitdrukking van de legende die vertelt dat Sybarites vroeger op een bed van rozenblaadjes ging liggen, maar niet in staat was om in slaap te komen toen een van de bloemblaadjes werd omgevouwen.

Dit parfum opent met een indrukwekkende combinatie van citrusvruchten en kruiden op de diepe houtachtige balsamico achtergrond.

Saffraan geeft zijn kostbare, sensuele en veelzijdige kruidige aroma met een heerlijke zoetheid, terwijl citrusvruchten een suggestief karakter van deze noot delicater maken.

Het hart van dit parfum draait helemaal om het bed van rozen uit de legende van Sybarites.

Maar met één verschil: de bloemblaadjes van deze rozen zijn bedekt met het meest malse en aromatische poeder.

Beoordeling van Maison Sybarite Bed of Roses

Het poeder dat de geur van deze geur een beetje vintage maakt en een zeer verleidelijk en opwindend boudoirgeluid brengt.

Patchouli geeft dit parfum zijn buitenaardse aards-houtachtige diepte die wordt aangevuld door de droge ondertonen van cederhout.

Ondertussen maakt de noot van Tolu met zijn balsamico en zachtzoete aroma deze geur warm, omhullend en eindeloos wenkend.

De naam van dit parfum spreekt voor zich.

Intiem, verleidelijk en sensueel, Bed of Roses is de geur die schoonheid volledig openbaart nadat de zon ondergaat.

Het is als de meest subtiele en onzichtbare roze poederachtige sluier die je draagt om te genieten van de intimiteit van de avond of voordat je naar bed gaat om de zoetste dromen te hebben.

De dromen vol pleziertjes en waarin alles mogelijk wordt…

Lees ook:   Davines Naturaltech Purifying Shampoo

Notities: Mandarijn, Bergamot, Saffraan, Kardemom, Roos, Orris, Cederhout, Patchouli, Tolu.

Als het een plek was, zou het een prachtige kamer zijn met weinig licht.

Als het een kleur was, zou het diep bordeauxrood zijn.

Als het één woord was, zou het genegenheid zijn.

Het was mijn parfum review van Maison Sybarite Bed of Roses. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.