BYRON parfums is een nieuw parfummerk uit Frankrijk opgericht door Yann Derriennic. Momenteel bestaat de lijn van dit merk uit drie Extraits de Parfum: Mula Mula, 0.9 en Pirates. Vandaag review ik Mula Mula BYRON Parfums, aantrekkelijk en omhullend oosters parfum voor dames en heren.

Parfum Review van Mula Mula BYRON Parfums

Mula Mula parfum is rijk aan heerlijke noten. Het opent met een sterke en heerlijke geur van zuurzoete vruchten en bessen omringd door de noot van saffraan. Karamel geeft deze geur zijn speelse en aangename zoete geur.

Na een tijdje kalmeert de heldere opening van Mula Mula en wordt dit parfum warmer en zachter.

Het hart van dit parfum wordt vertegenwoordigd door het expressieve kruidige akkoord met de tonen van roze peper en gember. Nagarmotha geeft Mula Mula zijn prachtige kruidig-houtachtige geur met lichte rokerige nuances.

Dit parfum bestaat ook uit de noot van leer, maar het is niet te luid en het speelt in combinatie met houtachtige noten. Labdanum geeft deze geur zijn diepe en warme aroma, terwijl de noot van muskus zijn gepassioneerde geluid naar Mula Mula brengt.

Klik hier om mijn parfum review van Pirates en o.9 van Byron Parfums te lezen.

De zoetheid van de karamelnoot wordt ook aangevuld met andere heerlijke en balsamico tonen. Vanille geeft dit parfum zijn warme en zoete geur, terwijl de noot van Peru balsem Mula diep en verleidelijk maakt.

Mula Mula is een verzadigd en langdurig parfum met een aangenaam en aantrekkelijk geluid. Deze geur geeft je een gevoel van gezelligheid en comfort. Het zal je ook verwarmen tijdens de koude dagen. Het belangrijkste accent van dit parfum is zacht-oosters en gourmand.

Lees ook:   Clarins Total Eye Lift Concentrate

Mula Mula BYRON Parfums is als een bezoek aan oude mooie zoetwaren, met de houten deuren en ouderwetse vitrine. Daar heb je altijd de lekkerste gebakjes en taarten. En een oude en vriendelijke eigenaar zal je altijd laten glimlachen.

Notities: Perzik, Bessen, Saffraan, Karamel, Roze Peper, Gember, Cypriol Nagarmotha, Labdanum, Leer, Patchouli, Agarhout (Oud), Balsem van Peru, Benzoë, Vanille, Muskus.

Als het een plek was, zou het een oude banketbakkerij zijn.

Als het een kleur was, zou het zacht bordeauxrood zijn.

Was het één woord, dan zou het een gezelligheid zijn.

Het was mijn parfum review van Mula Mula BYRON Parfums. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.