Zoologist Perfumes is een niche parfummerk uit Canada, dat buitengewone en zeer indrukwekkende geuren creëert. Ik heb je al verteld over Mot en Kolibrie door Zoologist.

Vandaag bespreek ik Panda Zoologist Perfumes, mooie en ongewone oosterse geur, gemaakt door Christian Carbonnel in 2017.

* De originele formule van Panda geur is gemaakt door Paul Kiler in 2014. Deze editie van Panda parfum is beschikbaar op de officiële website van Zoologist Perfumes totdat de voorraad op is.

Parfum Review van Panda Zoologist Perfumes

Panda parfum opent met de heldere en sappige fruitig-bloemige geur. De noot van appel geeft dit parfum zijn aangename zuurzoete geur, die wordt aangevuld door de stralende mandarijnnoot.

Een prachtig bloementrio van magnolia, lelie en osmanthus maakt de opening van Panda charmant en zeer zachtaardig.

Magnolia geeft dit parfum zijn delicate zoete aroma, terwijl de noot van osmanthus zijn unieke bloemig-fruitige geur geeft met lichte leerachtige nuances.

Na een tijdje lijkt de noot van ozon op zijn best en geeft deze geur zijn heldere, verfrissende en schone geur, die wordt verzacht en geharmoniseerd door de noot van thee.

Xia Chang, Bamboe onder lenteregen, circa 1460.

Het hart van Panda parfum bestaat uit warme, aardse en sensuele noten. Amber geeft dit parfum zijn diepe en omhullende geur, terwijl de noot van bamboe aan deze compositie zijn frisse en groene aroma toevoegt en een sfeer van het exotische bos creëert.

Aardse noten maken deze atmosfeer nog duidelijker en creëren samen met de noot van patchouli verleidelijke aardse overeenstemming. Jasmijn geeft dit parfum zijn mooie en sensuele geur, die gepaard gaat met de bloemig-poederachtige noot van orris.

Lees ook:   Lancôme La Vie Est Belle Intensement Eau de Parfum Intense

De basis van Panda parfum wordt vertegenwoordigd door het muskusachtig-houtachtige akkoord. De noot van civet geeft dit parfum zijn lichte bloemig-muskusachtige geur, die wordt aangevuld door de sensuele en levendige noot van muskus.

Sandelhout geeft deze geur zijn verleidelijke houtachtige aroma met balsamico en romige nuances, terwijl de noot van vanille Panda parfum warm en heerlijk maakt.

Panda van Zoologist Perfumes is een zeer aangenaam, vrolijk en speels parfum. Het is het parfum van contrasten, waar de frisheid van fruit, de tederheid van bloemen ontmoet, waar de vochtigheid van aardse tonen de warmte van barnsteen ontmoet.

Panda heeft een zeer ontspannende en soms zelfs meditatieve geur. Toch ontbreekt het dit parfum niet aan een beetje wild karakter. Deze geur is een belichaming van een van de mooiste wezens ter wereld, een wezen dat je altijd zal laten glimlachen en gelukkig maken.

Opgemerkt moet worden dat Zoologist geen dierlijke producten gebruikt en dat alle dierlijke noten synthetisch zijn.

Notities: Appel, Magnolia, Mandarijn, Lelie, Osmanthus, Ozon, Thee, Amber, Bamboe, Aardse Noten, Jasmijn, Orris, Patchouli, Civet, Muskus, Sandelhout, Vanille.

Als het een plek was, zou het het regenwoud zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtgroen zijn.

Als het één woord was, zou het een avontuur zijn.

Het was mijn parfum review van Panda Zoologist Perfumes. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.

Lees ook:   Kevin Murphy Blonde Angel Wash Colour Enhancing Shampo