BYRON Parfums is een nieuw parfummerk uit Frankrijk, opgericht door Yann Derriennic in 2018. Ik heb je al verteld over Mula Mula, het populairste parfum van dit merk. Vandaag review ik Pirates en 0.9 BYRON Parfums, twee andere interessante oosterse geuren voor dames en heren.

Parfum Review van Pirates en 0.9 BYRON Parfums

Pirates

Pirates is een zeer interessant zacht-oosters parfum. Het opent met een verfrissende noot van bergamot omringd door de zoetheid van de peer. Na een tijdje verschijnt een teder en sensueel wit-bloemenhart.

Jasmijn geeft deze geur zijn verleidelijke en rijke aroma, terwijl tuberoos dit parfum zeer gepassioneerd maakt. De noot van ylang-ylang voegt aan dit bloemenboeket zijn mooie en weelderige geur toe met zoete en een beetje kruidige accenten.

De basis van Pirates parfum wordt vertegenwoordigd door een sensueel en indrukwekkend trio van patchouli, witte muskus en amberachtige noten. Dit charmante akkoord brengt aan deze geur de diepte en omlijst alle composities van Pirates.

Pirates van BYRON Parfums is het aangename en charmante parfum met een heerlijk zacht geluid. Deze geur is niet te luid, maar expressief en memorabel.

Notities: Peer, Bergamot, Jasmijn, Tuberoos, Ylang-Ylang, Patchouli, White Musks, Ambery Notes.

Als het een plek was, zou het een warme zomeravond zijn ergens aan zee.

Als het een kleur was, zou het een diep violet zijn.

Als het één woord was, zou het een troost zijn.

Pirates BYRON Parfums gefotografeerd door Gicquel Boris Aphanou

0.9

0.9 is een zeer opwindend en aantrekkelijk parfum. Het opent met een helder en indrukwekkend citrus-kruidig akkoord. Saffraan geeft dit parfum zijn heerlijke kruidige aroma met zoete en houtachtige nuances, terwijl de noot van amandel deze geur zijn charmante zoete geur geeft met enkele bittere accenten.

Lees ook:   Spicebomb Cologne Review: 5 van onze favoriete keuzes

Klik hier om mijn geur review van Mula-Mula BYRON Parfums te lezen.

De noot van sandelhout maakt dit parfum dieper, sterker en geeft 0,9 zijn verleidelijke romige geur. Amber voegt aan deze compositie een sensueel en balsamico geluid toe, terwijl de noot van vanille dit parfum een aangename zoetheid brengt.

Ondanks de zoete tonen heeft 0.9 parfum van BYRON een zeer expressief karakter. Het is de mooie en omhullende geur voor vrouwen en voor mannen.

Notities: Bergamot, Specerijen, Saffraan, Amandel, Amber, Vanille, Sandelhout.

Als het een plek was, zou het een cabine van een goede auto zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtbruin zijn.

Als het één woord was, zou het zelfverzekerd zijn.

Het was mijn parfum review van Pirates en 0.9 BYRON Parfums. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.