Eau de Couvent is een Frans parfummerk, gecreëerd door de kunstenaar en voormalige muze van couturier Azzedine Alaïa, Candida Romero. In mijn vorige berichten heb ik je al het verhaal verteld van dit unieke merk en zijn missie, namelijk het herstellen van het lang verlaten klooster San Francescu op Corsica.

Vandaag bespreek ik Rosa La Rose Eau de Couvent, een nieuwe fascinerende geur, gewijd aan een van de mooiste bloemen ter wereld.

Klik hier om mijn bericht te lezen over Eau de Couvent en zijn maker Candida Romero

Parfum Review van Rosa La Rose Eau de Couvent

Rosa La Rose opent met een heldere en heerlijke geur van roze bessen en zwarte bessen. De noot van roze bessen geeft dit parfum zijn speelse en licht zuurzoete geur, terwijl de noot van zwarte bessen Rosa La Rose zijn rijke en verzadigde aroma geeft met verleidelijke grasachtige en houtachtige nuances.

Na een tijdje kalmeert de heldere opening van Rosa La Rose en een prachtig hart met een roos als de hoofdpersoon verschijnt. De noot van Marokkaanse roos geeft deze geur de mooie en zachte geur met een beetje zoete en poederachtige accenten.

Kardemom geeft dit parfum zijn unieke en verfrissende geur, terwijl de noot van Jamaicaanse peperbaai het zachte geluid van de roos expressiever en kruidiger maakt.

De noot van sandelhout geeft Rosa La Rose zijn romige, een beetje balsamico aroma en maakt deze geur diep en verleidelijk.

Schilderij van Simone Dat voor de lancering van Rosa-la-Rose geur in NYC op 10CorsoComo

Lees ook:   Biotherm Biomains

De basis van Rosa La Rose wordt vertegenwoordigd door het mysterieuze en sensuele trio van patchouli, muskus en ambergris noten.

Patchouli geeft dit parfum zijn diepe en veelzijdige aardse geur met muskusachtige en houtachtige nuances, terwijl de noot van muskus Rosa La Rose erg opwindend maakt en het een beetje zoete en levendige geur geeft.

Ambergris voegt aan deze compositie zijn verfijnde dierlijke aroma toe met een beetje aardse en zoete accenten en maakt dit parfum diep en verleidelijk.

Klik hier om mijn parfum review van vier Eau de Couvent geuren te lezen

Rosa La Rose Eau de Couvent is een zeer mooi, sensueel en verfijnd bloemig-oosters parfum. Deze geur heeft een zeer zachte en zelfs fluweelachtige geur, die een speciale en charmante uitstraling om je heen creëert.

Tegelijkertijd heeft Rosa La Rose iets mysterieus en aan het zicht onttrokken, wat dit parfum nog verleidelijker maakt.

Notities: Roze bessen, zwarte bessen, Marokkaanse roos, kardemom, Jamaicaanse peperbaai, sandelhout, patchouli, muskus, ambergris.

Als het een plek was, zou het een prachtige rozentuin in Marokko zijn.

Als het een kleur was, zou het licht bordeauxrood zijn.

Als het één woord was, zou het een sensualiteit zijn.

P.S. Rosa La Rose geur en alle andere producten van Eau de Couvent zijn nu verkrijgbaar in de concept store 10CorsoComo in New York.

De officiële lancering van Rosa La Rose geur zal plaatsvinden op Valentijnsdag 2019 in de flagship store van Eau de Couvent / San Francescu Gallery in Saint Germain des Pres, Parijs.

Het was mijn parfum review van Rosa La Rose Eau de Couvent. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Lees ook:   Biotherm Aquasource Cream

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.