Een Frans parfumhuis L’Orchestre Parfum heeft 5 mooie en unieke geuren in haar collectie. In mijn vorige posts heb ik je al verteld over Darbouka en Flamenco Neroli.

Vandaag review ik Rose Trombone L’Orchestre Parfum, magnetische bloemig-houtachtige geur, gecreëerd door het duo parfumeurs: Anne-Sophie Behaghel en Amélie Bourgeois.

Parfum Review van Rose Trombone L’Orchestre Parfum

Geïnspireerd door jazzmuziek, rose trombone is een zeer levendig en opwindend parfum. Het begint met de schone en aldehydische geur, die evolueert naar een mooie en tedere noot van roos.

Peer geeft dit parfum zijn sapgeur, terwijl de noot van vanille Rose Trombone zijn heerlijke en warme zoete geluid geeft.

De zoetheid van deze geur is niet te luid, maar zeer aangenaam en aantrekkelijk. Sandelhout geeft dit parfum zijn zeer diepe en romige houtachtige geur.

De noot van muskus maakt Rose Trombone sensueler en intiemer, terwijl rum dit parfum een beetje roekeloze noot geeft.

Rose Trombone L’Orchestre Parfum is de heerlijke geur voor dames en voor mannen met als hoofdthema roos. Deze roos is zeer elegant, mooi en heeft een krachtig karakter.

Het belangrijkste accent van dit parfum is bloemig-houtachtig, met een lichte zoetheid. Rose Trombone heeft de zachte en diepe geur die omhult en creëert een zeer charmante aura om je heen.

Dit parfum zal een geweldige aanvulling zijn op de collectie van rozenparfumliefhebbers.

Het jazztijdperk

L’Orchestre Parfum creëert niet alleen parfums van hoge kwaliteit, maar ook geweldige muziek, die hun geuren vergezelt. Een van de meest getalenteerde Franse trombonisten Nicolas Benedetti creëerde een speciale compositie voor Rose Trombone parfum.

Lees ook:   https://www.deloox.nl/product/1272304/sensai-the-lipstick-06-kinmokusei-orange-34-gr.html

Je kunt hier luisteren naar zijn diepe en prachtige muziek, en om een geest van de Jazz club in Harlem te omarmen. Het was de wijk, waar de jazzmuziek bloeide en evolueerde. Het was de plek waar legendarische jazzartiesten als Duke Ellington, Miles Davis, Billie Holliday, Louis Armstrong speelden.

Portret van Duke Ellington, Howard Theater, juni 1946

Harlem is een district in het noordelijke deel van het New Yorkse stadsdeel Manhattan. Sinds de jaren 1920 staat Harlem bekend als een belangrijk Afro-Amerikaans cultureel centrum.

Tijdens de jaren 1920 nam de culturele en sociale explosie deel in Harlem. Deze periode werd de Harlem Renaissance genoemd en heeft de wereld vele dichters, acteurs, muzikanten en anderen gegeven.

Het begin van de Grote Depressie (1929) maakte een einde aan de Harlem Renaissance.

Helaas heeft Harlem veel meer tragische pagina’s in zijn geschiedenis met betrekking tot racisme, maffia, misdaden en andere. En zelfs nu wordt Harlem beschouwd als een van de gevaarlijkste wijken van New York.

Tales of the Jazz Age door F. Scott Fitzgerald, geschilderd door John Held, Jr.

Maar laten we het niet over trieste dingen hebben. Laten we luisteren naar muziek van Nicolas Benedetti, prachtige rozen ruiken van L’Orchestre Parfum, met een druppel rum voor сourage en geweldige verhalen van F. Scott Fitzgerald, die die buitengewone tijd heeft uitgeroepen tot «the Jazz Age».

Notities: Roos, Schone Noten, Peer, Vanille, Sandelhout, Witte Muskus, Rum.

Als het een plek was, zou het een verborgen jazzclub zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtbruin met rood zijn.

Als het één woord was, zou het Levendige.

Lees ook:   Cartier La Panthere Edition Soir Eau de Parfum

Het was mijn parfum review van Rose Trombone L’Orchestre Parfum. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.