Libertine fragrance is een Canadees niche parfummerk, dat zeer interessante en gedenkwaardige uniseks geuren creëert met intrigerende namen. Ik heb je al verteld over Eros Fig, Smoked Bloom, Troubled Spirits en Witch Doctor van Libertine. Vandaag review ik Sex &Jasmine Libertine Fragrance, prachtig bloemig-oosters parfum.

Een verleidelijke bloem van jasmijn

Sinds de oudheid wordt jasmijn beschouwd als het symbool van liefde en passie. Een geur van deze verleidelijke bloem is een afrodisiacum voor zowel vrouwen als mannen. Jasmijnbloem onthult zijn schoonheid pas nadat de zon ondergaat en geeft de wereld zijn verleidelijke geur.

In veel religies en culturen heeft jasmijnbloem een heilige betekenis. De hindoegod van de liefde, Kama, de Griekse Eros en de Romeinse Cupido worden afgebeeld met een pijl en boog getipt met jasmijnbloemen om het hart met verlangen te doorboren.

Vóór de ware schoonheid van deze bloem kan niemand staan, en daar ben je van overtuigd wanneer je sex &jasmine libertine geur voor het eerst probeert.

Parfum Review van Sex &Jasmine Libertine Fragrance

Sex & Jasmine opent met het heldere en indrukwekkende bloemige aroma met enkele citrusaccenten. De noot neroli brengt dit parfum zijn lichte en verfrissende geur, terwijl de noot van Jasmine Sambac de hoofdtoon voor deze geur zet.

De geur van jasmijn in dit parfum is tegelijkertijd fris, kruidig en warm, en je kunt de veelzijdige aard van deze bloem vanaf de eerste seconde voelen. Ondertussen voegt de noot van geranium aan deze compositie zijn unieke geur toe met een delicate rozenklank.

De basis van Sex &Jasmine Libertine geur wordt vertegenwoordigd door een diep en sensueel oosters akkoord. De noot van sandelhout geeft dit parfum zijn prachtige houtachtige aroma met enkele romige en balsamico nuances, terwijl patchouli deze geur zijn mysterieuze en een beetje donkere aards-houtachtige geur geeft.

Lees ook:   Reminiscence Oud Eau de Parfum

De noot van vanille maakt het geluid van Sex &Jasmine warmer en voegt aan dit parfum een bijna onzichtbare zoetheid toe, die prachtig wordt aangevuld door de noot van ambergris met de muskusachtige en een beetje zoete accenten.

J. M. W. Turner, Inverary Pier, Loch Fyne: Ochtend, circa 1845

Sex &Jasmine Libertine geur is een zeer mooie interpretatie van jasmijnbloem. In dit parfum is jasmijn erg zacht, elegant en sensueel. Ondanks de naam heeft deze geur niets vleselijks, maar zacht verleidelijk en zelfs intiem.

Dit parfum is als de vroege ochtend na de meest gepassioneerde nacht in je leven. De ochtend met een heerlijke en zoete afdronk… En met een verfrissend briesje uit het raam.

Notities: Neroli Absolute, Geranium, Jasmijn Sambac Absolute, Sandelhout Absolute, Vanille Bourbon Extract, Aged Patchouli Essence, Ambergris.

Als het een plek was, zou het een kleine gezellige kamer zijn met uitzicht op de zee.

Als het een kleur was, zou het zachtgrijs zijn met beige en wit.

Als het één woord was, zou het vluchtig zijn.

Het was mijn parfum review van Sex &Jasmine Libertine fragrance. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.