La Collection Muscs is een nieuwe parfumlijn gecreëerd door Sylvaine Delacourte in 2017.

Na 15 jaar bij Guerlain te hebben gewerkt als creatief directeur, besloot Sylvaine Delacourte haar eigen parfummerk te lanceren. Het idee van haar merk is om de schoonheid van twee iconische grondstoffen, Vanilla en Musk, op een ongewone en unieke manier te laten zien.

Hierdoor hebben we 2 mooie en verfijnde parfumcollecties. Vandaag review ik Smeraldo La Collection Muscs Sylvaine Delacourte.

Review van Smeraldo La Collection Muscs Sylvaine Delacourte

Het woord “smeraldo” betekent smaragd in het Italiaans. Dit parfum heeft een idee om de frisheid van bomen en planten te combineren met de tederheid van muskus. Smeraldo begint met een heldere en verfrissende citrusgeur in combinatie met groene tonen.

Angelica geeft deze geur zijn diepe grasachtige aroma.

Ondanks de frisse tonen heeft Smeraldo vanaf het begin iets warms en zelfs romigs. Peer geeft zijn aangename fruitige geur, die wordt vergezeld door de noot van meidoorn in het hart van Smeraldo. Meidoorn met zijn dichte zoete geur maakt deze geur zeer aantrekkelijk en vrouwelijk.

De basis van deze geur bestaat uit de expressieve houtachtige noten die deze geur sensueel en diep maken.

De noot van meidoorn wordt vertegenwoordigd door het molecuul anisaldehyde, ontdekt in 1887. Het geeft de geur zijn diepgroene amandelgeur, die je vanaf het begin in Smeraldo zult voelen.

Aan de rand van het bos…

Deze geur is groen, zoals de naam. Maar het heeft iets diepers en zachters. Ik kan deze geur niet alleen groen en fris noemen. Ik voel de romige textuur en het roept in mijn hoofd een andere aangename associatie op. Smeraldo brengt me naar de warme zonnige dag, ergens aan de rand van het bos.

Lees ook:   Australian Gold Spray Gel Sunscreen Instant Bronzer SPF 50

Het is alsof je op de veranda van het kleine gezellige huis zit, genietend van de ochtendkoffie met heerlijke cake, omringd door geliefde mensen. Deze geur brengt harmonie en kalmte, het omhult en creëert een aura van tederheid om je heen.

Klik hier om mijn parfum review van Dovana en Florentina Sylvaine Delacourte te lezen

Smeraldo is een zeer interessante en mooie geur. Het heeft een vrouwelijke en zachte geur. Het is niet te luid, maar dicht bij de huid en zelfs intiem. Het belangrijkste accent van deze geur is graszoet.

Het is een ontspannende en heerlijke geur, perfect om uit te rusten en te genieten van het moment.

Notities: Limoen, Angelica, Yuzu, Peer, Roos, Bladceder, Meidoorn, Vetiver, Mastiekboom.

Als het een plek was, zou het een gezellig zomerhuis zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtgroen met beige zijn.

Als het één woord was, dan zou het de kalmte zijn.

Het was mijn parfum review van Smeraldo La Collection Muscs Sylvaine Delacourte. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.