Libertine fragrance is een Canadees parfummerk, dat mooie en memorabele geuren creëert voor dames en voor mannen. Ik heb je al verteld over Eros Fig Libertine geur.

Vandaag zal ik Smoked Bloom Libertine-geur bespreken, verleidelijk bloemig-houtachtig parfum met rokerige nuances, dat ons naar een prachtig betoverend eiland brengt.

Zoals alle parfums van Libertine geuren, ruikt Smoked Bloom zeer harmonieus en natuurlijk. En dat is niet verwonderlijk, want dit merk maakt altijd gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen.

Parfum review van Smoked Bloom Libertine geur

Smoked Bloom begint met een verfrissende groene geur van bergamot en laurierblad in de topnoten. Je waant je ergens op het prachtige eiland met hoge bomen en diepgroene bladeren, die je een gevoel van aangename koelte geven.

De geur van heerlijke en sappige vruchten hangt in de lucht.

In Smoked Bloom voel je de heerlijke noot van abrikoos en de unieke noot van Osmanthus absoluut. Deze absolute geeft Smoked Bloom zijn rijke en ongewone bloemengeur met bedwelmende fruitige accenten en enkele leerachtige nuances, die dit parfum een beetje gedurfd maken.

Na een tijdje verschijnt een diepe houtachtige basis van Smoked Bloom. De tonen van vetiver en sandelhout сomplementeren elkaar. Vetiver geeft dit parfum zijn droge grasachtig-houtachtige aroma met rokerige accenten, terwijl de noot van sandelhout Smoked Bloom zijn balsamico en zeer verleidelijke houtachtige geur geeft.

Dit prachtige houtachtig-rokerige akkoord creëert een illusie van vuur op het strand, dat je zal verwarmen en beschermen als de zon ondergaat.

Francis Danby, Studie voor Calypso’s Grotto, c.1843

Smoked Bloom Libertine geur is het prachtige bloemig-houtachtige parfum voor dames en voor mannen. Het heeft een bijna onzichtbare, maar zeer aangename zoetheid van fruit en een warm geluid van rokerige accenten.

Lees ook:   Alfred Sung Eau de Toilette

De noot van witte muskus geeft Smoked Bloom zijn zachte aroma en maakt dit parfum zeer sensueel.

Smoked Bloom is een zeer ontspannend parfum, maar tegelijkertijd heeft het iets wilds en weerspiegelt het perfect het prachtige betoverende eiland, dat zo aantrekkelijk is maar nog steeds een beetje gevaarlijk is.

Notities: Abrikoos, Bergamot, Laurierblad, Osmanthus Absolute, Vetiver Absolute, Sandelhout, Witte Muskus.

Als het een plek was, zou het een wild eiland zijn.

Als het een kleur was, zou het een diepgroene en bruin.

Als het één woord was, zou het verleidelijk zijn.

Het was mijn parfum review van Smoked Bloom Libertine geur. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.