De geestenwereld en mystiek trokken altijd mensen aan die niet alle antwoorden in de materiële wereld konden vinden. Of degenen voor wie onze werkelijkheid saai leek.

Maar waarschijnlijk is deze passie voor alles wat mystiek, raar en zelfs verboden is slechts een vage echo van onze ware aard? Maar nu zullen we geen filosofische discussie beginnen.

Vandaag review ik Troubled Spirits Libertine geur en nodig je uit voor het kleine feestje met een beetje ongewone gasten…

Maar wees alsjeblieft voorzichtig en houd je ogen open. Loop niet langs en door onze gasten. Ze houden er niet van om onopgemerkt te blijven.

De weg naar de viering

Dus waar ben je? Het oude verlaten huis in Victoriaanse stijl wacht alleen op u. Alle gasten zijn hier. Als je het pad naar dit huis niet kunt vinden, raad ik je aan om de geur te volgen.

Onze viering heeft een onvergetelijk aroma, dat het huis en alles eromheen vult. Volg gewoon de geur en het zal je door deze prachtige nacht leiden …

Wanneer u het huis binnenkomt, voelt u een diepe, warme geur van een oude houten vloer, omringd door de aroma’s van gekookte rode wijn citrusvruchten en heerlijke lekkernijen voor onze gasten. Een suave butler, die al zoveel tijdperken heeft gezien, zal je vragen om je jas uit te trekken, de woonkamer in te gaan en van deze avond te genieten.

Eenmaal daar, kijk dan eens rond. Op deze avond werd het oude verlaten Victoriaanse huis getransformeerd en is het opgebloeid zoals voorheen.

Lees ook:   Kérastase Densifique Densifying Treatment Mousse

Op de muren zie je prachtig behang met het beeld van prachtige vogels en bloemen. Een plafond is versierd met stucwerk details. De woonkamer is ingericht met donkerrode fluwelen stoelen en banken.

En alleen een spinnenweb op de сluchter verwijst naar de Meester des huizes…

Wat zie je nog meer in het lage licht van kaarsen en kroonluchters?

Er staan grote vazen in de hoeken van de kamer. Ze zitten vol met de prachtige zwarte rozen, die het huis vullen met hun magnetische en sensuele geur. Deze donkere rozen hebben hun eigen unieke charme. Ze hebben iets dat een beetje fataal is en zien eruit alsof ze iets meer weten.

Op tafel vindt u de heerlijkste vruchten, snoep en wijn, die heet, bedwelmend, gepassioneerd en een beetje roekeloos is… Want vandaag kunnen we ons vrijer en ongeremder laten voelen.

De gastenlijst

Maar terug naar onze gasten. Hoe zien ze eruit?

Ze zien er zo onvoorstelbaar en anders uit. Je kunt hier de verfijning van Rococo zien met zijn hoge gepoederde pruiken, de naaktheid van Empire met zijn transparante jurken, de Victoriaanse elegantie en vele andere stijlen en tijdperken.

Maar vergeet niet dat al deze gasten een beetje bleke huid voor ons zullen hebben, bijna onzichtbaar en transparant als hun jurken …

Maar ondanks de aard van onze gasten, is er geen kou in de sfeer van de nacht. Deze nacht is warm en gezellig. De geur van toegeeflijkheid en wulpsheid hangt in de lucht.

Bruck Lajos, Rococo, 1904

Deze wulpsheid heeft de diepzoete geur van vanille, omgeven door bossen en rozen. Patchouli draagt bij aan deze geur en deze nacht zijn donkere verdoving en diepte. Amber geeft zijn sensuele warme geur, die perfect is voor zo’n uniek feest.

Lees ook:   Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi Eau de Toilette

En de lange duizelingwekkende dans begint…

De wijn zal rood vloeien en de sterke dranken zullen met je en onder je dansen. Ze zullen proberen je in verwarring te brengen, maar alleen voor de lol. Ze zijn speels en soms een beetje gedurfd, maar excuseer ze, want ze hebben onze samenleving gemist.

Klik hier om mijn parfum review van Witch Doctor Libertine geur te lezen

Aan het einde van deze gedenkwaardige nacht worden de kaarsen uitgeblazen en is het huis weer leeg. Al onze gasten zullen deze plek verlaten en teruggaan naar hun tijd en tijdperken. De zaal zal gevuld zijn met een lichte melancholische nasmaak.

Als u deze plek verlaat, voelt u opnieuw een diepe houtachtige geur van de oude vloer met een vleugje zoetheid en roekeloosheid. Als je eenmaal thuis bent, kun je jezelf een beetje verdrietig voelen, want deze nacht was echt ongelooflijk en vol wonderen.

En als je plotseling een lichte bries naast je voelt, heeft waarschijnlijk een van onze gasten besloten om deze gedenkwaardige nacht te verlengen, langer bij je te blijven en een beetje meer heerlijke en bedwelmende rode wijn te drinken. En laat al het verdriet maar verdwijnen!

Dus waar ben je?

Notities: Oak Wood Absolute, Orange Zest, Damast Rose, Vanilla Bourbon Extract, Aged Patchouli Essence, Amber.

DRS Troubled Spirits Libertine geur is het prachtige houtachtig bloemige parfum voor vrouwen en voor mannen met de zoete en warme citrus ondertonen. Deze geur is erg bedwelmend, speels en opwindend. Het is warm en sensueel, net als de goede glühwein.

Lees ook:   Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Cream

Troubled Spirits parfum is als een geweldige, maar een beetje rare viering, die je overal mee naartoe kunt nemen.

Als het een plek was, zou het het huis zijn dat buiten is verlaten, maar van binnen levendig is.

Als het een kleur was, zou het donkerrood met bruin zijn.

Als het één woord was, zou het de viering zijn.

Het was mijn parfum review van Troubled Spirits Libertine geur. Hier lees je mijn reviews van Eros Fig en Smoked Bloom Libertine geuren.

Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.