Wide Society is een ecologisch verantwoord parfummerk uit Frankrijk, opgericht door drie vrienden en reizigers in 2018. Dit unieke merk biedt hun prachtige geuren aan in drie verschillende formaten die handig zijn om mee te nemen, zelfs op de langste reis.

Ik heb je hier al verteld over dit Franse parfummerk. Vandaag review ik Up in the Air Wide Society, bedwelmend en indrukwekkend parfum gemaakt door Alexandra Monet.

Alle parfums van Wide Society hebben een concentratie Absolu de Parfum, waardoor ze intenser en verzadigder worden. De flessen en de verpakking van alle geuren zijn gemaakt van recyclebare en gerecyclede materialen.

Toch is het ontwerp van Wide Society parfums zeer modern en verfijnd.

Je kunt kiezen uit drie verschillende formaten: The Weekender, The Backpacker of The Escapade en geniet van je favoriete parfum waar je ook gaat.

Parfum review van Up in the Air Wide Society

Zoals alle geuren van dit merk, werd Up in the Air geïnspireerd door reizen. De parfumeur Alexandra Monet heeft de noot van leer gekozen als hoofdthema van dit parfum. In de verbeelding van de parfumeur belichaamt leer het luxueuze reizen op zijn best.

Van de mooie en hoogwaardige bagage tot de stijlvolle lobby in het hotel, de geur van leer begeleidt u overal.

Up in the Air opent met een expressieve en bedwelmende geur van rum met het leer op de achtergrond. De noot van rum geeft dit parfum zijn bedwelmende en rijke aroma met een beetje zoete nuances, terwijl chili deze geur een warm en kruidig geluid geeft.

Lees ook:   Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Eau de Parfum

Saffraan geeft Up in the Air zijn unieke en veelzijdige bitterzoete geur, die samen met de noot van berkenhout de geur van leer helderder en nog expressiever maakt.

De noot van vanille brengt dit parfum zijn heerlijke en omhullende zoetheid, die het leerachtige akkoord zachter en subtieler maakt. Up in the Air bestaat ook uit de noot van iris die afkomstig is van de beste oogsten van Iris Pallida uit de heuvels van Toscane.

In deze geur is de noot van iris niet al te duidelijk, maar het brengt naar Up in the Air een lichte en bijna onzichtbare poederachtigheid.

Up in the Air Wide Society is niet de gemeenschappelijke geur met de dominante geur van leer. In dit parfum wordt de noot van leer prachtig omlijst door andere noten, vooral rum. Up in the Air is als een stuk hoogwaardig leer, gedrenkt in de heerlijkste rum.

Dit parfum is zeer helder en expressief, maar tegelijkertijd zacht en verfijnd. Het heeft iets heel speels en feestelijks, iets dat je meteen het gevoel van vreugde geeft.

Up in the Air is de perfecte belichaming van het idee van de parfumeur. Deze geur is erg bedwelmend en gedenkwaardig, zoals de nacht in het stijlvolle boetiekhotel met een geweldige bar op de eerste verdieping, waar u een beetje rum kunt drinken voor de perfecte feeststemming.

Notities: Rum, Chili, Berkenhout, Iris, Vanille, Saffraan, Leer.

Als het een plek was, zou het een stijlvolle bar in het hotel zijn.

Als het een kleur was, zou het een diepbruin met amber zijn.

Als het één woord was, zou het een feest zijn.

Lees ook:   Interview met Louis Rogeon, artistiek directeur van Les Parfums De Rosine

Het was mijn parfumrecensie van Up in the Air Wide Society. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.