Regalien is een niche parfummerk uit Istanbul dat als filosofie heeft om heerlijke geuren te creëren die mensen naar de wereld van dromen, hoop en verwachtingen brengen.

De belangrijkste parfumeur van Regalien Perfumes, Sylvain Cara, is een professionele parfumeur die is afgestudeerd aan de beroemde school ISIPCA in Versailles-Frankrijk.

Sylvain verfijnde zijn kunst in Le Labo Fragrances in New York en perfectioneerde vervolgens zijn vaardigheden onder auspiciën van Patricia de Nikolai, de kleindochter van Jean-Paul Guerlain.

Nu woont Sylvain Cara in Istanbul, waar hij de luxe geuren voor Regalien creëert.

Vandaag review ik White Gold Regalien, een prachtig en vrolijk houtachtig bloemenparfum met een heerlijk amberachtig geluid.

Parfum Review van White Gold Regalien

White Gold opent met een gloeiende citrus-fruitige mix op een diep houtachtige balsamico achtergrond.

Bergamot geeft deze geur zijn sappige en verfrissende geur die wordt verzacht door de fluweelzachte zoetheid van pruimen- en perentonen.

Op zijn beurt brengt ozonisch akkoord extra lichtheid naar witgoud en nodigt het ons uit in een wulps bloemenhart met roos, jasmijn en orris.

Review van White Gold Regalien

De noot van roos wordt perfect aangevuld door de sensualiteit en lichte zoetheid van jasmijn, terwijl orris een zeer prachtige poederachtige textuur toevoegt.

Ondertussen geeft labdanum dit parfum zijn diepe en expressieve amberachtige geur vergezeld van de aards-houtachtige nuances van patchouli.

Klik hier om mijn geurrecensie van Immortelle van Manos Gerakinis Parfums te lezen.

Tonkaboon met zijn verleidelijke en bedwelmende aroma brengt een zeer charmant oosters karakter, terwijl de noot van chocoladekaramel een subtiele maar heerlijke zoetheid toevoegt.

White Gold is het parfum dat je vanaf de eerste seconden meeneemt naar een prachtige villa ergens aan zee, waar de zon je huid met de zachtste warmte aanraakt.

Lees ook:   22 Beste aquatische geuren aller tijden

Het heeft een zeer verfijnde en luxueuze geur die niet te luid is, maar smaakvol expressief, langdurig en gedenkwaardig.

Bovendien belichaamt dit parfum de ware luxe die elegant, uniek en discreet is, zoals een klassieke zwarte jurk die altijd een symbool van verfijning zal zijn.

Review van White Gold Regalien

De naam van dit parfum spreekt voor zich omdat het is als de meest exquise en mooie witgouden sieraden.

Maar met één verschil:

Als je deze geur draagt, hoef je geen sieraden te dragen – wit goud is je enige en de beste versiering.

Spuit het gewoon op je nek, je polsen of een andere plaats en geniet van de etherische schoonheid en weelde van het witte goud.

Notities: Bergamot, Pruim, Peer, Ozonic Accord, Roos, Jasmijn, Orris, Labdanum, Tonka Bean, Patchouli, Chocolate Caramel.

Als het een plek was, zou het een prachtige villa aan zee zijn.

Als het een kleur was, zou het zacht beige zijn met goud.

Als het één woord zou zijn, zou het verfijning zijn.

Het was mijn parfum review van White Gold Regalien. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.