Gelanceerd door Joshua Kale Smith, creëert het geurmerk Libertine zeer aantrekkelijke en onderscheidende parfums, die aanmoedigen om de tijdloze vragen te stellen zoals Eros vijg, ons naar het prachtige en een beetje gevaarlijke eiland zoals Smoked Bloom te brengen, of ons uit te nodigen voor een buitengewone viering zoals Troubled Spirits parfum.

Vandaag review ik Witch Doctor Libertine geur, nog een intrigerende geur, geïnspireerd door de vergeten kennis.

Parfum review van Witch Doctor Libertine Fragrance

Vanaf de eerste seconden bevestigt Witch Doctor parfum zijn naam. Het opent met de rokerige en bedwelmende geur van alsem of Artemisia absinthium, dat sinds de oudheid wordt beschouwd als een magische plant.

Artemisia had de helende eigenschappen en tegelijkertijd was deze plant een symbool van liefde.

In verschillende landen geloofden mensen dat Artemisia hen kon beschermen tegen boze geesten, zeemeerminnen en heksen.

De andere kant van Artemisia is de bedwelmende aard en precies deze plant wordt gebruikt bij de productie van absint, zeer onvoorspelbare drank, die geliefd was bij zulke grote kunstenaars van de 19e-20e eeuw als Paul Gauguin, Salvador Dali, Picasso en anderen.

Artemisia met zijn sterke en rokerige geur kon niet onopgemerkt blijven door parfums, en vandaag introduceert deze mystieke plant ons verleidelijk Witch Doctor parfum door Libertine geur.

In Witch Doctor wordt het intensieve begin met alsem of Artemisia verzacht door zachte en een beetje droge geur van cederhout.

Berkenteer geeft dit parfum zijn unieke houtachtig-leerachtige aroma, dat samen met de leren noot een zeer expressief accent creëert. Verouderde patchouli-essentie geeft zijn diepe, aardse en een beetje donkere geur, terwijl benzoïne absoluut een warm en balsamico geluid naar Witch Doctor brengt.

Lees ook:   Clinique Smart Clinical MD Night Repair Treatment Retinol

Rockrose absolute geeft zijn heerlijke grasachtige geur met warme en zoete tinten en omlijst alle samenstelling van dit parfum.

Iwan Kramskoj De Zeemeerminnen, 1871

Witch Doctor Libertine geur is de zeer interessante, verleidelijke en echt bedwelmende geur. Zeer verzadigd en rokerig vanaf het begin, na een tijdje wordt Witch Doctor zachter en warmer.

In deze geur is het leerthema niet te luid, maar erg mooi en delicaat. Witch Doctor Libertine geur is de geweldige geur voor degenen die houden van houtachtige, rokerige en leerachtige parfums.

Voor mij heeft Witch Doctor echt iets mystieks en ouds. Dit parfum roept associaties op met een oude houten zolder, waar alles bedekt is met het stof. Maar onder dit stof liggen veel interessante boeken, die veel geheimen bewaren…

En wie weet welke magie er in jouw leven zal gebeuren na het onthullen van deze geheimen?

Notities: Alsem, Texas Cedarwood, Birch Tar, Rough Leather, Aged Patchouli Essence, Benzoin Absolute, Rockrose Absolute.

Als het een plek was, zou het de oude stoffige zolder zijn.

Als het een kleur was, zou het diepgrijs zijn.

Als het één woord was, zou het antiek zijn.

P.S. Zeer binnenkort zal het parfum Witch Doctor van Libertine geur worden geherformuleerd, vanwege nieuwe regulering van sommige ingrediënten. Als je geïnteresseerd bent in Witch Doctor in de originele versie, heb je nog steeds een kans om het te kopen van de Libertine geurwebsite.

Het was parfum review van Witch Doctor Libertine geur. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Lees ook:   8 Beste Celine Dion Parfums Beoordeeld: Romantisch & Iconisch

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.