Anima Vinci is een nieuw parfummerk opgericht door Nathalie Vinciguerra, voormalig creatief geurdirecteur voor Penhaligon’s en L’Artisan Parfumeur. De collectie van dit merk bestaat uit 8 unieke en verfijnde geuren die zijn gecreëerd om onze gevoelens te ontsluiten en ons leven te vullen met de meest onvergetelijke emoties. Vandaag review ik Wood of Life Anima Vinci en vertel ik je meer over dit interessante niche parfummerk.

Anima Vinci

De betekenis van «Anima» komt van het Latijnse woord ziel of innerlijke geest, terwijl het woord «Vinci» overwinnen betekent en het is ook een verkleinwoord van de naam van de stichter Vinciguerra.

Gedreven door de passie voor geuren, heeft Nathalie het merk gecreëerd dat vertrouwt op drie pijlers: innerlijke schoonheid, een gevoel van vrije geest en een wereldburger zijn.

Het ontwerp van een fles weerspiegelt ook het idee van Anima Vinci. Het is geïnspireerd door minimalisme, zen en de elementen, terwijl de dop het hart van een lotusbloem aangeeft.

Voor Nathalie Vinciguerra is Anima Vinci niet alleen het parfummerk, maar ook een weerspiegeling van haar eigen filosofie en visie op deze wereld. Het is de uitdrukking van haar sterke geloof in de kracht van geur om ons leven te veranderen.

Parfum Review van Wood of Life Anima Vinci

Gemaakt door Michel Roudnitska, de zoon van een van de beroemdste parfumeurs van de 20e eeuw, is dit parfum gewijd aan meditatie. Om meer waar te zeggen, Wood of Life is de poging om de rust en de essentie van meditatie vast te leggen.

Voor verschillende mensen kan meditatie verschillende dingen betekenen. Het kunnen lange wandelingen in het bos zijn, in kleermakerszit zitten en de geest tot rust brengen, yoga doen. Maar wat als de juiste geur je hetzelfde gevoel van rust kan geven als tijdens de meditatie?

Lees ook:   Calvin Klein Truth Men Eau de Toilette

En welke geur zou het kunnen zijn?

Waarschijnlijk de geur van Wood of Life van Anima Vinci, die de makers сall «meditatie in een fles».

Wood of Life opent met de indrukwekkende houtachtige geur, omgeven door heldere kruidige accenten. Citrusnoten geven deze geur hun lichte en verfrissende geluid, terwijl de noot van munt wood of life een beetje koude en verkwikkende geur geeft.

parfum review van hout van het leven anima vinci

Het hart van Wood of Life bestaat uit expressieve bloemige noten als ylang-ylang en roos, die desondanks niet afleiden van het houtachtige karakter van dit parfum. In plaats daarvan brengen deze bloemige noten wood of life de zachtheid en het sensuele geluid.

Op zijn beurt maken pittige tonen als kaneel en kruidnagel dit parfum expressiever en kun je het vanaf de eerste seconden voelen.

De basis van deze geur zet de hoofdtoon van Wood of Life omdat het wordt vertegenwoordigd door een krachtig houtachtig akkoord. Sandelhout met zijn verleidelijke romige aroma geeft dit parfum een gevoel van rust, terwijl het duo vetiver en patchouli deze geur een extra diepte geeft.

Om het volgende ingrediënt te krijgen, ging Michel Roudnitska diep het Amazone-regenwoud in. Daar ontmoette hij een lokale gemeenschap genaamd de Shipibo. Deze gemeenschap leerde hem hoe hij de onderstam van de papyrusplant moest gebruiken, getransformeerd in wat ze «Piri Piri» noemden.

Piri Piri met zijn verleidelijke aroma werd gebruikt in heilige rituelen en voor de Shipibo was het als een liefdesdrank. Dit ingrediënt en de betekenis ervan hebben Michel Roudnitska geïnspireerd om het op te nemen in de andere liefdesdrank, die nu Wood of Life heet.

Lees ook:   Davidoff The Game Eau de Toilette

En dit elixer heeft alle kansen om liefde te wekken voor alles om ons heen. Want wat als liefde niet het belangrijkste is in deze wereld?

Laten we eens kijken wat dit betoverende elixer nog meer bevat.

De noot van een mysterieuze en heilige boom Palo Santo, de leren noot, die niet zo voor de hand liggend is, maar wat expressie toevoegt, de levendige muskus en een beetje vanille voor een bijna onzichtbare zoetheid …

Wood of Life Anima Vinci is het mooie en memorabele houtachtige parfum. Toegewijd aan de meditatie en gemaakt om de essentie van de meditatie te vinden, heeft Wood of Life echt iets heel kalms en harmonieuss.

Dit parfum is als een wandeling in het mooiste en meest verleidelijke tropische bos. Bos, waar je zoveel verschillende dingen kunt realiseren, en in de eerste plaats waar je je eigen natuur ontmoet.

Notities: Bergamot, Mandarijn, Grapefruit, Munt, Blauwe Gember, Ylang-Ylang, Roos, Petitgrain, Kaneel, Kruidnagel, Sandelhout, Vetiver, Patchouli, Piri Piri, Palo Santo, Ledernoot, Muskus, Vanille.

Als het een plek was, zou het een houten huis zijn met een prachtig uitzicht.

Als het een kleur was, zou het lichtbruin met geel zijn.

Als het één woord was, het zou een contemplatie zijn.

Het was mijn parfum review van Wood of Life Anima Vinci. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.

Lees ook:   Bruno Banani Woman's Best Body Mist