Kamila Aubre is een ambachtelijk parfummerk uit België dat milieuvriendelijke botanische geuren creëert geïnspireerd door kunst, literatuur en een langzaam tempo van leven.

Alle parfums van dit merk zijn gemaakt van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, terwijl ze met de hand worden geformuleerd, gemengd en verpakt in een kleine studio in de buurt van Antwerpen.

Vandaag bespreek ik Zomer 1928 Kamila Aubre, een verfijnd en inspirerend bloemenparfum met een zacht vleugje zomerse melancholie.

Parfum Review van Zomer 1928 Kamila Aubre

Dit parfum is een ode aan de laatste dagen van de zomer wanneer verwarmd door de zon bloemen en planten hun bedwelmende en verzadigde aroma uitstralen verdund door de lichte kou van de late augustus nachten.

In de zomer van 1928 werd deze overgang tussen seizoenen perfect weerspiegeld door de warme mix van bloemen en kruiden met de verfrissende accenten van lavendel.

Vanaf de eerste seconden opent deze charmante botanische mix gedrenkt in groene cognac met enkele medicinale nuances die doen denken aan een kruidenhoestsiroop, of beter gezegd medicijn voor onze melancholie.

De bitterzoete melancholie van de voorbije zomer.

Recensie over zomer 1928 Kamila Aubre

Deze geur, gevuld met aangenaam verdriet, is als een begrip dat iets prachtigs tot een einde komt.

En in ons geval is dit «iets» de zomer vol onvergetelijke momenten en emoties waar je zelfs na vele jaren herinneringen aan zult ophalen.

Natuurlijk komt er nog een zomer en dan nog een…

Maar er zal nooit dezelfde zomer zijn als deze.

En het enige wat we hoeven te doen is de paardenbloemwijn drinken en nadenken over hoe de zon ondergaat, en alles meenemen wat ons deze zomer is overkomen.

Lees ook:   Afnan Modest Deux Pour Femme Eau de Parfum

Alles wat ons geheim zal zijn.

Alleen die van jou en van mij.

Notities: Magnoliablad, Gember, Bergamot, Tagetes, Mimosa, Lavendel, Groene Cognac.

Als het een plek was, zou het een terras van het zomerhuis zijn.

Als het een kleur was, zou het donker amber zijn.

Als het één woord was, zou het reminiscentie zijn.

Het was mijn recensie van zomer 1928 Kamila Aubre. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.