Parfums de Marly Herod Eau de Parfum

Welkom bij mijn blog over luxe parfums! Vandaag wil ik graag de aandacht vestigen op een bijzonder parfum: Parfums de Marly Herod Eau de Parfum. Dit parfum is een ware sensatie en ik kan niet wachten om je er alles over te vertellen. Lees verder om meer te weten te komen over de geur, de specificaties, de parfum piramide en nog veel meer!

Beschrijving

Parfums de Marly Herod Eau de Parfum is een verfijnde en elegante geur voor zowel mannen als vrouwen. Het is een parfum dat direct de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat. Herod is een oriëntaalse houtachtige geur met warme en kruidige tonen. Het is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en luxueus parfum.

Productspecificaties

 • Merk: Parfums de Marly
 • Geur: Oriëntaals houtachtig
 • Geslacht: Unisex
 • Inhoud: 75 ml
 • Topnoten: Cinnamon, Peperwood
 • Hartnoten: Osmanthus, Tabaksblad, Wierook, Labdanum
 • Basisnoten: Vanille, Vetiver, Cederhout, Patchouli, Muskus, Iso E Super

Parfum Piramide

De parfum piramide van Parfums de Marly Herod Eau de Parfum bestaat uit drie lagen: de topnoten, de hartnoten en de basisnoten. Elk van deze lagen draagt bij aan de unieke geurbeleving van dit parfum.

Topnoten

De topnoten van Parfums de Marly Herod Eau de Parfum zijn kaneel en peperhout. Deze noten zorgen voor een kruidige en warme opening van het parfum.

Hartnoten

De hartnoten van dit parfum bestaan uit osmanthus, tabaksblad, wierook en labdanum. Deze combinatie van bloemige, rokerige en harsachtige tonen zorgt voor een diepe en complexe geurbeleving.

Basisnoten

De basisnoten van Parfums de Marly Herod Eau de Parfum zijn vanille, vetiver, cederhout, patchouli, muskus en Iso E Super. Deze noten geven het parfum een warme en sensuele basis, waardoor de geur langdurig blijft hangen.

Lees ook:   L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix Design spray Force 5 Refillable

Geurindrukken

Parfums de Marly Herod Eau de Parfum is een geur die direct opvalt en indruk maakt. Het opent met een kruidige en warme mix van kaneel en peperhout, waarna de hartnoten van osmanthus, tabaksblad, wierook en labdanum naar voren komen. Deze combinatie van bloemige en rokerige tonen geeft het parfum een diepe en mysterieuze sfeer. De basisnoten van vanille, vetiver, cederhout, patchouli, muskus en Iso E Super zorgen voor een sensuele en langdurige geurbeleving. Het resultaat is een parfum dat zowel verleidelijk als elegant is.

Voordelen

Parfums de Marly Herod Eau de Parfum heeft verschillende voordelen:

 • Unisex geur, geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Luxe en elegante uitstraling
 • Langdurige geurbeleving
 • Diepe en complexe geurnoten

Nadelen

Het parfum heeft ook enkele nadelen om rekening mee te houden:

 • De prijs is aan de hogere kant
 • De geur kan voor sommigen te sterk zijn

Voor wie is dit parfum?

Parfums de Marly Herod Eau de Parfum is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een luxe en uniek parfum. Het is een geur die zich onderscheidt van de standaard parfums en een blijvende indruk achterlaat. Het is perfect voor speciale gelegenheden, maar kan ook dagelijks gedragen worden door mensen die houden van een intense en verfijnde geur.

Parfumeur

Parfums de Marly Herod Eau de Parfum is gecreëerd door de getalenteerde parfumeur Olivier Pescheux. Pescheux is een gerenommeerde naam in de parfumwereld en staat bekend om zijn vakmanschap en creativiteit. Met Herod heeft hij een unieke en onderscheidende geur weten te creëren.

Meer over het merk

Parfums de Marly is een luxe parfumhuis dat bekend staat om zijn hoogwaardige en exclusieve geuren. Het merk is geïnspireerd op de extravagante levensstijl van het Franse hof in de 18e eeuw. Elk parfum van Parfums de Marly is een eerbetoon aan de prachtige paardenraces die destijds werden gehouden. Naast Herod heeft het merk nog vele andere prachtige parfums in zijn collectie, waaronder Pegasus, Layton en Delina.

Lees ook:   La Roche-Posay Effaclar Astringent Toner

Wat zit er in de doos?

Wanneer je een fles Parfums de Marly Herod Eau de Parfum bestelt, ontvang je een luxe verpakking. In de doos zit een elegante flacon van 75 ml met het parfum. De verpakking straalt luxe en exclusiviteit uit, wat perfect past bij de geur van het parfum.

Review

Ik heb zelf de kans gehad om Parfums de Marly Herod Eau de Parfum uit te proberen en ik ben absoluut onder de indruk. De geur opent met een kruidige en warme mix van kaneel en peperhout, waarna de hartnoten van osmanthus, tabaksblad, wierook en labdanum naar voren komen. Deze combinatie van bloemige en rokerige tonen zorgt voor een diepe en mysterieuze geurbeleving. De basisnoten van vanille, vetiver, cederhout, patchouli, muskus en Iso E Super geven het parfum een sensuele en langdurige geur. Ik vind het parfum perfect voor speciale gelegenheden en ben dol op de luxe uitstraling van de verpakking.

FAQ

1. Hoe lang blijft de geur van Parfums de Marly Herod Eau de Parfum hangen?

Parfums de Marly Herod Eau de Parfum heeft een langdurige geurbeleving. De geur blijft gemiddeld 8 tot 10 uur op de huid hangen.

2. Is Parfums de Marly Herod Eau de Parfum geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja, dit parfum is unisex en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.

3. Wat zijn de topnoten van Parfums de Marly Herod Eau de Parfum?

De topnoten van dit parfum zijn kaneel en peperhout.

4. Wat zijn de basisnoten van Parfums de Marly Herod Eau de Parfum?

De basisnoten van dit parfum zijn vanille, vetiver, cederhout, patchouli, muskus en Iso E Super.

Lees ook:   Tom Ford Ombre Leather Parfum

Conclusie

Parfums de Marly Herod Eau de Parfum is een uniek en luxueus parfum met een verfijnde oriëntaalse houtachtige geur. Het is een geur die direct de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat. Met zijn warme en kruidige noten is dit parfum perfect voor speciale gelegenheden of voor mensen die houden van een intense en verfijnde geur. De luxe verpakking en de langdurige geurbeleving maken dit parfum een echte aanrader voor liefhebbers van exclusieve geuren.