Polospeler Nacho Figueras lanceert geurcollectie

Polospeler Nacho Figueras lanceert geurcollectie

Nacho Figueras model, ondernemer en wereldberoemde polospeler was in NYC om de lancering van zijn eerste luxe geurlijn te vieren, De Ignacio Figueras Collectie.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Nacho werd vergezeld door zijn vrouw Delfina Blaquier, goede vrienden en leidinggevenden uit de geurindustrie, waaronder parfumeur Carlos Benaim en de Fragrance Foundation’s Linda Levy.

De Ignacio Figueras Collection is beïnvloed door de levensstijl, emoties en kleuren van zes internationale polotoernooibestemmingen – Buenos Aires, Palm Beach, Aspen, Windsor, Jaipur en Dubai. Nacho heeft de collectie zo gemaakt dat elke geur noten en ontwerpkenmerken heeft die de verhalen weergeven die verband houden met deze grootse locaties.

Met deze geurlijn deelt hij zijn passie voor reizen, liefdadigheid en polo met de wereld. De Ignacio Figueras Collection is nu verkrijgbaar bij Bergdorf Goodman.

Lees ook:   Embryolisse Hydra-Serum Serum