Prada Infusion d’Iris Parfum Review

Prada Infusion d'Iris Parfum Review

Hoewel iris vaak een achterbank neemt voor bloemige blockbusters zoals roos of jasmijn, is het een geur die het waard is om op zichzelf te worden verkend en Prada Infusion d’Iris EDP is een prachtig voorbeeld van een irisparfum. Een deel van de reden waarom iris minder wordt gebruikt in de parfumerie is de moeilijkheid om essentiële oliën uit irisplanten te verkrijgen. Parfumeur Daniela Roche-Andrier gebruikte een traditionele extractiemethode die zes maanden weken duurt om de frisse, zoete iristonen te krijgen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Hoe ruikt Prada Infusion d’Iris?

Prada Infusion d’Iris parfum, geïntroduceerd in 2007, is een oriëntaals-houtachtige geur en een masterclass in elegantie en terughoudendheid. Topnoten zijn Neroli (Oranjebloesem), Sinaasappel en Oranjebloem terwijl het hart voornamelijk iris is. Basisnoten van Ceder en Benzoine Balanceren de geur.

Iris is de ster en domineert de geur in al zijn glorie. In plaats van een zachte poederachtige bloem, is het een frissere, frissere, luxere geur.

Prada Infusie dIris Parfum

Verpakking

De verpakking doet denken aan het parfum dat het bevat. Eenvoudig, elegant en vintage-geïnspireerd. Het sap is een licht groengele tint die perfect past bij de delicate groene geur.

prada-infusie-d-iris

Wie moet Prada Infusion d’Iris kopen?

Irisgeuren zullen nooit de populariteit van massale bloemengeuren zoals roos, ylang-ylang of jasmijn verslaan. Dat gezegd hebbende, irisliefhebbers hebben de neiging om vooral gepassioneerd te zijn over hun geuren en zouden dit geweldig vinden. Het is een mooie, schone geur die perfect zou zijn voor werk of een verfijnd avondje uit.