Ralph Lauren Blue Parfum Eau De Toilette Spray voor Vrouwen Review

Ralph Lauren Blue Parfum voor vrouwen is een prachtige geur van een van de meest gevestigde en gerespecteerde modebedrijven ter wereld, en met een zeer goede reden. Ze bieden niet alleen een van de meest klassieke en eigentijdse kledinglijnen ter wereld, maar ze hebben ook een fantastische lijn Ralph Lauren parfum waaruit je kunt kiezen en dit is er een van.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De verschillende Ralph Lauren parfum opties

Ralph Lauren biedt eigenlijk een behoorlijke verscheidenheid aan geuren uit zijn parfumlijn, en een van de grootste favorieten van fans is het Ralph Lauren Blue-parfum, dat wordt beschouwd als een schone tropische geur die blauwe lucht, zeebries en exotische bloemen oproept. De geur werd geïntroduceerd in 2003 en is perfect voor overdag dragen.

Er is ook Ralph Lauren Ralph, die bijna volledig tegengesteld is aan de vorige optie, want deze verblindt je met een combinatie van sprankelende groene appelbladeren, pittige oranje mandarijn, charismatische roze magnolia, verleidelijke paarse freesia en zachtblauwe muskus.

Een andere van de meest populaire Ralph Lauren parfumopties is Ralph Lauren Glamorous, een geur die perfect is voor de klassieke, zelfverzekerde en glamoureuze vrouw. Penelope Cruz is het beroemde gezicht dat het gezicht is van deze geur, die de essentie van de charme, het vertrouwen en de onmiskenbare algehele aanwezigheid van de echt sensuele vrouw vastlegt.

Ralph Lauren Blue Parfum

Ralph Lauren Style is een ander geweldig Ralph Lauren-parfum, een parfum dat een moderne bloemenmix biedt, gewikkeld in een zachte deken van suède, sensuele muskus en strakke houtsoorten, waardoor het tijdloos, klassiek en elegant is. Ralph Lauren Polo is een meer mannelijke geur, met leerachtige en houtachtige noten die als perfect wordt beschouwd voor elke man die ‘ervan droomt om over zijn eigen landgoed te galopperen, maar nog nooit echt op een paard heeft gezeten’. Het is een van de meest populaire van allemaal in termen van de Ralph Lauren parfumopties voor mannen, en in feite is het sinds het voor het eerst werd gelanceerd.

Andere Ralph Lauren Parfums

  • Romance Parfum van Ralph Lauren, 3.4 oz Eau De Parfum Spray voor vrouwen
  • Polo Cologne van Ralph Lauren, 4 oz Eau De Toilette / Cologne Spray voor mannen

Pin op Pinterest

ralph lauren parfum