Juliette has a Gun is een Frans niche parfummerk dat unieke en memorabele geuren creëert. Vandaag review ik Anyway, Mad Madame, Gentlewoman van Juliette heeft een Gun, drie prachtige en indrukwekkende niche parfums.

PARFUM REVIEW VAN ANYWAY, MAD MADAME, GENTLEWOMAN VAN JULIETTE HAS A GUN

Sowieso

Anyway is een heel speels en mooi parfum dat zorgt voor een perfecte zomerse stemming. Het is de geur van vakantie en zorgeloze dagen. Dit parfum opent met de heldere citrustonen, die na een tijdje plaatsmaken voor het zachte en charmante bloemige hart met jasmijn en hedione tonen.

De basis van Anyway geur wordt vertegenwoordigd door het sensuele houtachtig-muskusachtige akkoord. Dit parfum heeft een zeer mooie en verfrissende citrusbloemige geur met een aangename zoetheid.

Notities: Limoen, Neroli, Jasmijn, Hedione, Woody Notes, Musk, Ambroxan.

Als het een plek was, zou het een gezellige stad aan zee zijn.

Als het een kleur was, zou het geel zijn.

Als het één woord was, zou het ontspannend zijn.

Mad Madame

De naam van deze geur spreekt voor zich. Mad Madame parfum heeft vele persoonlijkheden. Het opent met de indrukwekkende geur van сleanness en vintage cosmetica. Na een tijdje verschijnt er een mooi en verleidelijk bloemenboeket met de rozen in het hoofd.

Jasmijn geeft deze geur zijn heerlijke en een beetje zoete geur, terwijl de noot van tuberoos Mad Madame zeer sensueel en zelfs vleselijk maakt.

De basis van dit parfum wordt vertegenwoordigd door de spannende muskusachtige tonen en warme balsamico accenten.

Mad Madame is een zeer elegante geur met een indrukwekkend vintage geluid. Ondanks de naam heeft dit parfum een licht mannelijk accent, dat Mad Madame nog sensueler, wilder en een beetje roekelozer maakt.

Lees ook:   Hugo Boss Boss Bottled Infinite Eau de Parfum

Notities: Zwarte bes, Ambra, Witte Fresia, Roos, Pioenroos, Mos, Patchouli, Jasmijn, Tuberoos, Castoreum, Vanilla Absolute, Muskus, Tolu Balsem.

Als het een plek was, zou het een vintage boudoir zijn.

Als het een kleur was, zou het dieprood met bruin zijn.

Als het één woord was, zou het een raarheid zijn.

Lees hier mijn parfum review van Not a Perfume van Juliette has a Gun

Meneer

Gentlewoman is nog een geur die het gevoel van reinheid geeft. In dit geval is het de geur van hoogwaardige zeep, of het kan de geur zijn van vers gewassen lakens ergens in de Provence.

Gentlewoman opent met de heldere citrustonen met neroli in het hoofd. Lavendel geeft deze geur zijn mooie en verfrissende grasachtige bloemengeur, terwijl de noot van coumarine aan Gentlewoman een lichte zoetheid toevoegt. Amandel maakt deze zoetheid expressiever, terwijl de houtachtige en muskusachtige noten dit parfum hun diepe en sensuele geluid geven.

Gentlewoman is zeer elegant, verfrissend maar tegelijkertijd kalm en ontspannend unisex parfum voor de zomer.

Notities: Neroli, Bergamot, Lavendel, Coumarine, Oranjebloesem, Amandel, Ambroxan, Hout, Muskus.

Als het een plaats was, zou het ergens in de Provence zijn.

Als het een kleur was, zou het lichtoranje zijn.

Als het één woord was, zou het een reinheid zijn.

Het was mijn parfum review van Anyway, Mad Madame, Gentlewoman van Juliette has a Gun. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.

Lees ook:   La Rive Her Choice Gift Set