Diptyque is een Frans niche parfummerk, dat verfijnde en zeer mooie geuren creëert voor vrouwen en voor mannen. Het universum van Diptyque Paris zit vol kunst, esthetiek en mythologie. Vandaag review ik Philosykos Diptyque Paris, een van de populairste geuren van dit parfumhuis.

Geheime Tuin van Harmonie

Waan je in een verborgen tuin. Je loopt op blote voeten en voelt het gras. De zomerse hitte is weg en een warme frisheid van de avond komt door. Je voelt de zachte en bijna onzichtbare geur van vijgen aan de bomen. Ze zijn nog niet rijp. Je gaat onder de boom liggen en sluit je ogen.

De gedachten en geest zijn kalm en je voelt een zoete harmonie met alles om je heen en in je…

Het klinkt als een meditatie-oefening en ik vind Philosykos geur echt in staat om je naar meditatie of iets dergelijks te leiden. Deze geur maakt je aura en alles om je heen zo speciaal en zo melodieus, dat je het elke seconde wilt dragen en voelen. Je wilt dat deze geur je overal vergezelt.

In het Grieks betekent «Philosykos» een vriend van de vijgenboom. Maar deze geur wekt niet alleen liefde voor de vijgenboom, maar ook voor alles wat je omringt.

Klik hier om mijn bericht te lezen over 5o jaar Diptyque Parijs. Het verhaal van het iconische Franse merk.

Parfum review van Philosykos Diptyque Paris

Het hoofdpersonage van deze geur is de hele vijgenboom: de bladeren, het hout en natuurlijk de vijgen.

Philosykos opent met het heldere en verfrissende aroma van vijgenbladeren. De noot van vijg brengt aan deze geur zijn heerlijke en een beetje zoete fruitige accent. De zoetheid van vijg wordt aangevuld door de noot van kokosnoot, die Philosykos zachter maakt en deze geur een licht romig geluid geeft.

Lees ook:   Medik8 Surface Radiance Cleanse

De basis van Philosykos wordt vertegenwoordigd door het expressieve houtachtige akkoord. De noot van cederhout geeft deze geur zijn verleidelijke en zachte houtachtige aroma met warme en droge nuances, terwijl de noot van vijgenboom alle samenstelling van Philosykos omlijst.

Philosykos Diptyque Paris is een zeer mooie, kalmerende en zelfs meditatieve geur met het thema van de vijgenboom. Deze geur is perfect voor degenen die houden van groene en houtachtige geuren met een bijna onzichtbare zoetheid.

Philosykos zal u onmiddellijk het gevoel van frisheid en de gemoedsrust brengen, omdat het is als de geheime tuin waar u zich altijd comfortabel kunt voelen.

Notities: Vijgenblad, vijg, kokosnoot, groene noten, cederhout, houtachtige noten, vijgenboom.

Als het een plek was, zou het een geheime tuin zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtgroen zijn.

Als het één woord was, zou het harmonie zijn.

Het was mijn parfum review van Philosykos Diptyque Paris (affiliate link). Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.