Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring

Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring

Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring

Beschrijving

Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring is een innovatieve haarverf die zorgt voor prachtig gekleurd haar met een natuurlijke glans. Deze kleuring is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een subtielere verandering van haarkleur en die graag hun haar willen verzorgen en beschermen.

Productspecificaties

 • Merk: Redken
 • Type: Demi-permanente haarkleuring
 • Inhoud: 60 ml
 • Kleur: Assortiment van 50 verschillende tinten
 • Houdbaarheid: Tot 20 wasbeurten

Parfum Piramide

Topnoten: Deze kleuring heeft geen topnoten, aangezien het geen parfum bevat.

Middelste noten: Ook de middelste noten ontbreken in deze kleuring.

Basisnoten: De basisnoten van Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring zijn onder andere houtachtige tonen, vanille en muskus. Deze geven de kleuring een warm en sensueel karakter.

Geurindrukken

Hoewel Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring geen parfum bevat, heeft het wel een subtiele geur die tijdens het aanbrengen vrijkomt. Deze geur is fris en licht, waardoor het aanbrengen van de kleuring een aangename ervaring wordt.

Voordelen

 • Verzorgt en beschermt het haar
 • Zorgt voor prachtig gekleurd haar met een natuurlijke glans
 • Brengt geen schade toe aan het haar
 • Gemakkelijk aan te brengen

Nadelen

 • De kleur vervaagt na ongeveer 20 wasbeurten
 • De kleurresultaten kunnen variëren, afhankelijk van de haarkleur en -conditie

Voor wie is dit?

Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke haarkleurverandering met een natuurlijke glans. Het is ideaal voor mensen die hun haar willen verzorgen en beschermen tijdens het kleuren.

Parfumeur

Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring is geen parfumproduct, dus er is geen specifieke parfumeur geassocieerd met dit product.

Lees ook:   Parfums de Marly Haltane Eau de Parfum

Meer over het merk

Redken is een bekend merk in de haarverzorgingsindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige producten. Ze bieden een breed scala aan haarverzorgings- en stylingproducten, waaronder haarkleuringen. Redken staat bekend om zijn innovatieve formules en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten.

Andere parfums

Naast de Shades EQ Demi-permanente kleuring biedt Redken ook andere haarkleuringen aan, zoals permanente kleuringen en highlights.

Wat zit er in de doos?

 • 1 tube Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring (60 ml)
 • Gebruiksaanwijzing

Review

Ik heb de Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring uitgeprobeerd en ik ben erg tevreden over het resultaat. De kleuring was gemakkelijk aan te brengen en gaf mijn haar een prachtige kleur met een natuurlijke glans. Bovendien voelde mijn haar na het kleuren zacht en gezond aan. Het enige nadeel was dat de kleur na ongeveer 20 wasbeurten begon te vervagen, maar dat is te verwachten bij een demi-permanente kleuring. Over het algemeen zou ik deze kleuring zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke haarkleurverandering met een verzorgende werking.

FAQ

1. Hoe lang blijft de kleur zitten?

De kleur van Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring blijft tot ongeveer 20 wasbeurten zitten.

2. Kan ik deze kleuring gebruiken op gekleurd haar?

Ja, je kunt deze kleuring gebruiken op gekleurd haar. Het kan helpen om de kleur op te frissen en een mooie glans toe te voegen.

3. Moet ik mijn haar voorbereiden voordat ik deze kleuring aanbreng?

Het is aan te raden om je haar te wassen en te drogen voordat je de kleuring aanbrengt. Zorg ervoor dat je haar vrij is van stylingproducten.

Lees ook:   Paco Rabanne Black XS Pour Homme Eau de Toilette

Conclusie

Redken Shades EQ Demi-permanente kleuring is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke haarkleurverandering met een natuurlijke glans. Het verzorgt en beschermt het haar en zorgt voor prachtig gekleurd haar. Hoewel de kleur na ongeveer 20 wasbeurten begint te vervagen, is dit te verwachten bij een demi-permanente kleuring. Over het algemeen is dit een hoogwaardig product dat ik zeker zou aanraden.