L’Arc is een niche parfummerk uit Frankrijk geïnspireerd door de passie van Maitre de Claude, een ambitieuze architect, voor mooie en unieke geuren.

Dit merk creëert prachtige en gedenkwaardige geuren gewijd aan alle zoekers naar gratie en artisticiteit.

Vandaag review ik Aventure Jasmin de Karnak L’Arc, een elegant en tegelijkertijd voluptueus wit-bloemig parfum.

Parfum review van Aventure Jasmin de Karnak L’Arc

Geïnspireerd door het avontuur van Maitre de Claude aan de oevers van de stad Luxor en de majestueuze Karnak-tempel, waar hij de Egyptische jasmijn ontdekte, opent dit parfum met een glanzende citrus-fruitige mix.

Een nobele bitterheid van bergamot wordt verzacht door de honingzoete facetten van mandarijn, terwijl de noot van perzik met zijn nectarachtige zoetheid ons uitnodigt in een sensueel bloemenhart.

Review van Aventure Jasmin de Karnak L'Arc

Jasmine, de protagonist van dit parfum, brengt zijn bedwelmende en diep zoete aroma met enkele gepassioneerde dierlijke accenten, die perfect worden aangevuld met niet minder sensuele ylang-ylang en muskus.

Op zijn beurt omhult de noot van vanille een compositie van Aventure Jasmin de Karnak in zijn warme en verfijnde zoetheid die niet luid maar subtiel en omhullend is.

Verleidelijk, charmant en hartstochtelijk elegant, dit parfum is als een bed van de meest zachte jasmijnblaadjes die, ondanks hun onschuldige vorm, eindeloos verleidelijke en wulpse geur uitstralen.

De geur die de diepste verlangens opwekt en de zoetste dromen brengt.

Notities: Bergamot, Perzik, Mandarijn, Jasmijn, Ylang-Ylang, Muskus, Vanille.

Als het een plek was, zou het een wit paviljoen in de jasmijntuin zijn.

Als het een kleur was, zou het lichtgoud zijn.

Als het één woord was, zou het intrigerend zijn.

Lees ook:   Azzaro Wanted Eau de Toilette

Het was mijn review van Aventure Jasmin de Karnak L’Arc. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.