Heb je ooit je eigen parfum willen maken dat op de meest ongewone manier zou ruiken? Zo ja, blijf dit bericht lezen, want vandaag zal ik de Layers \ 02 Experimental Perfume Club London beoordelen.

Net als in het geval van de Layers\01 bevat deze collectie 3 geuren die afzonderlijk kunnen worden gedragen en kunnen worden gelaagd of gemengd om uw eigen parfum te creëren.

Alle geuren kunnen worden gemengd in eindeloos mogelijke combinaties.

Je kunt de lagen uit verschillende collecties ook mengen om nog meer unieke en gepersonaliseerde geuren te creëren.

Het enige dat u hoeft te doen, is de richtlijn lezen, de formule kiezen die in de richtlijn wordt aangeboden of de formule zelf maken en genieten van uw eigen geur die nergens anders te vinden is.

U kunt ook meer formule-ideeën vinden op de officiële website van de EPC London.

De collectie Layers\02 Experimental Perfume Club bestaat uit de Top-, Middle- en Base-lagen, die elk een zeer mooie en verfijnde geur zijn.

review van de lagen\02 experimentele parfumclub

De toplaag wordt vertegenwoordigd door een verfrissende en verleidelijke geur met de tonen van vijg en neroli in het hoofd. Deze laag bevat ook de tonen van Tunesische oranjebloesem, Haïtiaanse vetiver, Paraguay petitgrain, basilicum en Siam benzoin.

De Mid laag van deze collectie is een verhaal over de koningin van de bloemen, de roos. Deze noot wordt prachtig aangevuld met rabarber, zwarte bessenbladeren, pioenroos en witte muskus. Het is een zeer mooie en indrukwekkende bloemige geur.

De basislaag draait om een diepe amber aangevuld met de noot van poederachtige iris. Dit verleidelijke duo is ook verpakt in de noten van Somalische wierook, labdanum, mirre, Indonesische patchouli en vanille.

Lees ook:   Clinique Moisture Surge 100 Hour Auto-Replenishing Hydrator
Dus laten we een nieuwe geur creëren met Layers \02!

Om mijn nieuwe parfum te creëren, besloot ik de formule «Amber Rose» te kiezen die werd aanbevolen door de parfumeur Emmanuelle Moeglin.

Met deze formule (2 delen Rozen/Rabarberlaag + 6 delen Amber/Irislaag) krijg je een zeer diepe en verleidelijke bloemig-oosterse geur.

review van de lagen\02 experimentele parfumclub

Om mijn parfum nog unieker te maken, besloot ik te experimenteren en 1 deel Bergamot/Wierooklaag toe te voegen uit de collectie Layers\01.

Daarom ziet de uiteindelijke formule van mijn geur er zo uit: 1 deel Bergamot / Wierooklaag + 2 delen Roos / Rabarberlaag + 5 delen Amber / Irislaag.

En wat is het resultaat?

In de komende dagen zal mijn parfum rijpen om ronder en zachter te worden, maar het ruikt al heel mooi en aantrekkelijk. Het heeft een heerlijke balsamico geur met de heerlijke poederachtige accenten.

Bekijk mijn Instagram-video om het proces te zien van het mengen van mijn parfum met de Layers \ 02 Experimental Perfume Club.

Het was mijn review van de Layers\02 Experimental Perfume Club. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.