Carrement Belle is een merk waarvan het verhaal begon in juni 1986 met de opening van een kleine winkel in het centrum van Nîmes, het zuiden van Frankrijk.

In die prachtige winkel gewijd aan vrouwen, kon je kostuumjuwelen, tassen, sjaals en andere accessoires vinden, evenals de Carrement Belle-merkproducten.

De eerste geur van dit merk, ippi patchouli, werd gelanceerd in 1988 en vele andere geparfumeerde producten volgden het snel.

In 1991 werd Carrement Belle Parfums een onafhankelijk parfummerk, ontwikkeld door de creatieve neus van Frank Jammes.

Filosofie van het merk

Carrement Belle Parfums streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs, terwijl ze samenwerken met vertrouwde leveranciers en een maximum aan taken in hun werkplaats internaliseren.

Alle producten worden verpakt in de werkplaats in Nîmes: elk parfum en monster wordt handmatig ingevuld.

Elk parfumingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd dankzij een actieve samenwerking met de Franse partners gedurende vele jaren.

De artistieke aanpak speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit parfummerk.

De hedendaagse kunstenaar Frederic Jammes heeft de Rosaces gemaakt die de verpakking versieren, en ook La Baigneuse, het embleem van het merk en eerbetoon aan vrouwen.

Momenteel bevat de collectie van Carrement Belle 13 Eaux de Parfum voor dames en heren, en ook 5 Pure Perfumes.

Vandaag review ik Label Rose Carrement Belle Parfums, een zeer speelse en vrolijke bloemengeur.

Review van Label Rose Carrement Belle Parfums

Label Rose is een verhaal over een rustige en ontspannen ochtend wanneer je wakker wordt en een prachtig bloemenboeket op je tafel ziet liggen.

Lees ook:   Biotherm Lait Corporel Bodylotion

Je realiseert je dat dit boeket zich niet alleen met zijn aroma vult, maar ook je dromen, waardoor je wakker wordt en de bron van deze prachtige geur vindt.

Review van Label Rose Carrement Belle

De geur waarin de malsheid van vers geplukte rozen wordt aangevuld door de poederachtige onschuld van violet en enkele fruitige accenten van pioenroos.

Maar dit aroma is niet zo naïef als het lijkt: het heeft ook de verleidelijke houtachtige ondertonen en een zachte muskusachtige klank.

Samen met de frisheid van de ochtend creëert het bloemenboeket een charmante en zorgeloze sfeer die u de problemen doet vergeten en van elk moment begint te genieten.

En laat dit prachtige boeket, genaamd Label Rose, je altijd de vreugde en het jeugdige optimisme brengen dat we allemaal wel eens missen.

Notities: Appel, Bergamot, Bittere Sinaasappel, Citroen, Zwarte bes, Damascena Roos, Jasmijn, Pioenroos, Violet, Sandelhout, Muskus.

Als het een plek was, zou het een bloeiende tuin.

Als het een kleur was, zou het lila zijn.

Als het één woord was, zou het vrolijk.

Het was mijn recensie van Label Rose Carrement Belle Parfums. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.