Ik vertel je al een jaar over een parfummerk Libertine geur. Alle parfums van dit merk hebben een speciaal plekje in mijn hart omdat ik ze heel inspirerend en mooi vind. Vandaag review ik Soft Woods Libertine geur, een indrukwekkend houtachtig-bloemig parfum voor dames en heren.

Parfum Review van Soft Woods Libertine Fragrance

Dit parfum opent met een expressief duo van zwarte peper en jeneverbes. De noot van zwarte peper geeft deze geur zijn warme en kruidige aroma, terwijl jeneverbes zijn unieke verkwikkende geur naar Soft Woods brengt met enkele rokerige en houtachtige nuances.

De noot van balsemspar maakt het geluid van Soft Woods nog dieper en geeft dit parfum zijn rijke naaldgeur met een prachtig balsamico accent.

Ondertussen brengt de noot van Rose de Mai zijn verleidelijke zachtheid en een zeer verfijnde bloemengeur naar deze geur.

In dit parfum is de noot van elegante roos verpakt in een diepe, rokerige en omhullende noot van wierook, die de geur van Soft Woods een beetje mysterieus maakt.

Ivan Shishkin, Gemengd Bos, 1888

Van zijn kant geeft de noot van Vanilla Bourbon dit parfum een bijna onzichtbare zoetheid, terwijl musk de compositie van Soft Woods omlijst met zijn sensuele geluid.

In deze geur ontmoet een krachtig karakter van houtachtige noten de tederheid van roos, waarvan bloemblaadjes licht gedrenkt zijn met vanille-extract.

Soft Woods Libertine geur is als een dicht naaldbos met de bomen die de lucht raken. De bomen waaronder je ineens een prachtige roos ziet die de lucht vult met zijn verfijnde aroma.

Lees ook:   Diptyque L'ombre Dans L'eau Eau de Parfum

En je kunt niet eens raden wat je nog meer zult vinden in dit verleidelijke bos dat vol mysteries zit …

Notities: Zwarte Peper, Jeneverbes, Balsem Spar Absolute, Rose de Mai Absolute, Wierook, Vanille Bourbon Extract, Muskus.

Als het een plek was, zou het een naaldbos zijn.

Als het een kleur was, zou het zachtgrijs zijn met groen en amber.

Als het één woord was, zou het verleidelijk zijn.

Het was mijn parfum review van Soft Woods Libertine fragrance, het laatste parfum van dit merk dat ik heb gerecenseerd.

Ik ben Libertine geur zo dankbaar dat ze me hun universum vol mooie en gedenkwaardige parfums hebben laten ontdekken.

Ik zou willen dat dit merk steeds meer unieke geuren creëert. En ondertussen kun je al mijn recensies van Libertijnse geuren hier lezen.

Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.