Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Dames en heren, vandaag wil ik graag met jullie de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate parfum bespreken. Dit parfum is een ware krachtpatser die de zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat. Shiseido, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en luxueuze producten, heeft met deze parfum een meesterwerk gecreëerd dat elke vrouw en man zal betoveren.

Productspecificaties

Voordat we dieper ingaan op de geurnoten en indrukken van de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, laten we eerst eens kijken naar de productspecificaties:

 • Merk: Shiseido
 • Parfumnaam: Ultimune Power Infusing Concentrate
 • Type: Eau de Parfum
 • Inhoud: 50 ml
 • Geurtype: Bloemig, Oriëntaals
 • Doelgroep: Dames en heren
 • Prijs: €100

Parfumpiramide

De geur van de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate is opgebouwd uit verschillende geurnoten die samen een harmonieuze melodie vormen. Laten we eens kijken naar de topnoten, middelste noten en basisnoten:

Topnoten: Bergamot, Roze peper, Lotus

Middelste noten: Jasmijn, Orris, Bulgaarse roos

Basisnoten: Sandelhout, Vanille, Muskus

Geurindrukken

De Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate is een parfum dat direct indruk maakt. De topnoten van bergamot, roze peper en lotus zorgen voor een frisse en energieke opening. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen de bloemige en sensuele middelste noten van jasmijn, orris en Bulgaarse roos naar voren. Tot slot vormen de warme basisnoten van sandelhout, vanille en muskus een verleidelijke en blijvende indruk.

Voordelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate:

 • Lange houdbaarheid: De geur blijft langdurig op de huid aanwezig, waardoor je de hele dag kunt genieten van de heerlijke geur.
 • Luxe uitstraling: Het parfum is verpakt in een elegante flacon die een luxueuze uitstraling heeft en een prachtige toevoeging is aan je parfumcollectie.
 • Unisex geur: De Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate is geschikt voor zowel dames als heren, waardoor het een veelzijdig parfum is dat door iedereen gedragen kan worden.
Lees ook:   Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Huidtype 3/4

Nadelen

Hoewel de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate vele voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen om rekening mee te houden:

 • Prijs: Het parfum is aan de prijzige kant, waardoor het misschien niet voor iedereen betaalbaar is.
 • Intensiteit: Sommige mensen vinden de geur misschien te intens, vooral als ze de voorkeur geven aan subtielere parfums.

Voor wie is dit parfum?

De Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een krachtige en blijvende geur. Het is een parfum voor mensen die graag indruk willen maken en zich zelfverzekerd willen voelen.

Parfumeur

Deze parfum is gecreëerd door parfumeur Aurélien Guichard, een getalenteerde neus met jarenlange ervaring in de parfumindustrie. Guichard staat bekend om zijn vermogen om unieke geuren te creëren die de zintuigen betoveren.

Meer over het merk

Shiseido is een toonaangevend merk in de beauty-industrie, bekend om zijn innovatieve en luxueuze producten. Het merk heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn hoogwaardige ingrediënten en vakmanschap. Naast parfums biedt Shiseido ook een breed scala aan huidverzorgingsproducten, make-up en haarverzorgingsproducten.

Enkele andere populaire parfums van Shiseido zijn:

 • Shiseido Ever Bloom
 • Shiseido Zen
 • Shiseido Ginza Tokyo

Wat zit er in de doos?

Als je de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate bestelt, ontvang je een luxe doosje met daarin de flacon van 50 ml. De flacon zelf is een waar kunstwerk, met een strak design en een gouden accent.

Review

Ik heb de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate zelf uitgebreid getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. De geur is intens en blijft langdurig aanwezig, zelfs na een lange dag. Ik ontving veel complimenten over de geur en werd regelmatig gevraagd welk parfum ik droeg. De flacon is ook een absolute eyecatcher en een mooie toevoeging aan mijn parfumcollectie. Hoewel de prijs aan de hogere kant is, vind ik dat de kwaliteit en de luxe uitstraling van het parfum dit zeker rechtvaardigen.

Lees ook:   Moschino Toy Boy Eau de Parfum

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate:

1. Hoe lang blijft de geur van dit parfum op de huid aanwezig?

De geur blijft gemiddeld 8 tot 10 uur op de huid aanwezig, afhankelijk van factoren zoals huidtype en activiteiten.

2. Is dit parfum geschikt voor overdag of voor ’s avonds?

De Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds. Het is een veelzijdige geur die bij elke gelegenheid gedragen kan worden.

3. Kan dit parfum ook als cadeau gegeven worden?

Absoluut! De Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate is een luxe en elegant parfum dat zeker in de smaak zal vallen bij parfumliefhebbers.

Conclusie

De Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate is een krachtige en blijvende geur die de zintuigen prikkelt. Het parfum is geschikt voor zowel dames als heren en heeft een luxe uitstraling. Hoewel de prijs aan de hogere kant is, is de kwaliteit en de intensiteit van de geur zeker de moeite waard. Als je op zoek bent naar een parfum dat indruk maakt en een blijvende indruk achterlaat, dan is de Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate zeker een aanrader.