Sweet &Flirty: Victoria’s Secret Love Pink Parfum Review

Sweet &Flirty: Victoria's Secret Love Pink Parfum Review

Victoria’s Secret is vooral bekend om zijn lingerie en loungewear maar wist je dat ze ook een uitgebreide en populaire geurlijn hebben? Victoria’s Secret parfums belichamen de zelfverzekerde, sexy en vrouwelijke stijl die het merk wereldberoemd heeft gemaakt. Victoria’s Secret Love Pink parfum is een goed voorbeeld van hun leuke en flirterige geuren.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

VS’s Love Pink is een bestseller sinds het in 2013 werd gelanceerd, dus je weet dat het een aangename geur zal zijn.


De basisnoten zijn Zoete Vanille

Hoe ruikt Pink Love?

VS’s Love Pink is een heldere en zoete geur, maar niet cloying. De noten omvatten een topnoot van groene appel, hartnoot van bloemen en een basis van zoete vanille. Hoewel het slechts drie hoofdnoten heeft, is het niettemin een verrassend verfijnde en veelzijdige geur.


Topnoten van Groene appel

Wie moet het dragen?

Love Pink is een fruitig-bloemig parfum dat jeugdig ruikt, maar goed genoeg gemengd is, het schreeuwt geen tiener. De jeugdigheid is logisch omdat het parfum oorspronkelijk is ontworpen om deel uit te maken van VS’s Pink-lijn gericht op oudere tieners en vrouwen in de twintig.


Hoe en waar moet ik het dragen?

Victoria’s Secret Love Pink is in de kern een casual geur, maar omdat het subtiel en goed gemengd is, kun je het ook naar je werk of op kantoor dragen. Het werkt het beste voor overdag dragen, als je op zoek bent naar een avond- of date-night geur, kijk dan naar iets warmers en zwaarders zoals Victoria’s Secret Rapture.

Het enige nadeel is dat het een slechte levensduur heeft en meer als een body mist draagt dan als een parfum. Wees voorbereid om het elke 2-3 uur opnieuw aan te brengen. Je kunt ook proberen in je haar of kleding te spuiten, omdat dat helpt om je geur langer te laten duren.Weet je het nog steeds niet zeker?

We hebben een overzicht gemaakt van onze favoriete Victoria’s Secret-parfums, zodat je precies degene kunt vinden die het beste bij je smaak en behoeften past.