Sweet Youth: Vera Wang Rock Princess Parfum Review

Vera Wang Rock Princess is een 2009 flanker van Vera Wang’s best verkochte Princess parfum. Voor een normaal dichtgeknoopt merk dat bekend staat om hun luxe trouwjurken, is Rock Princess een van de weinige pogingen van Vera Wang om een meer edgy en jeugdige geur te creëren, maar zijn ze succesvol?

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

voorschrift 24 - ze kunnen 6 dozen van die van
De verpakking van Rock Princess wijkt af van de typisch eenvoudige en luxe Vera Wang-stijl.

Hoe ruikt Rock Princess?

Als je aan Vera Wang denkt, denken de meeste mensen meer zacht romantisch dan rebels of stoer, wat dit parfum zo intrigerend maakt. Al aan de donkere en verontruste flacon kun je zien dat je in bent voor iets anders.

Aangezien Rock Princess gericht is op een jonger publiek, is het geen verrassing dat het een zoete geur is. De topnoten zijn Perzik, Limoen en Framboos, waarvan de laatste het meest prominent is. Er is ook een eerste uitbarsting van kruiden die snel vervaagt.

De middelste noten zijn een warboel van bloemen, waaronder roos, heliotroop en iris die moeilijk te onderscheiden zijn. De basis is het hoogtepunt van de geur, mooie donkere houtachtige geur met muskus gezoet met kokosnoot.

framboos-geur-noten
Zoete framboos domineert de topnoten.

Wie moet het dragen?

Vera Wang’s Rock Princess is een gebruikelijke, zo niet bijzonder edgy geurcombinatie. Hoewel de geur niet helemaal het niveau van stoere rocker-girl chic bereikt dat het lijkt te willen, is het niettemin een aangename combinatie van zoete fruitige en houtachtige geuren.

Hoewel Rock Princess iets volwassener is dan de originele Princess, is het nog steeds schattig en flirterig op een meisjesachtige manier. Een parfum dat goed zou werken voor een tiener of vrouw van begin 20.

kokosnoot-geur-noten
Kokosnoot zoett de donkere houtachtige basisnoten van het parfum.

Hoe en waar moet ik het dragen?

Hoewel Rock Princess op de markt wordt gebracht als een avondje uit, uitgaan of op zijn minst meisjesavonden parfum, is het waarschijnlijk het beste voor casual gebruik overdag. Het heeft de sterkste muskus van de Princess-lijn, maar is niet bepaald een gedurfde geur.

Het zou goed werken voor informele weekendborrels met vrienden, school of werk.

rock-prinses-vera-wang

Weet je het nog steeds niet zeker?

De verpakking van Rock Princess zou rebelse tienermeisjes aanspreken, terwijl hun ouders het zouden waarderen dat het een zoete, meisjesachtige geur is. Een mooie win-win situatie. Als je niet zeker weet of Vera Wang Rock Princess de juiste geur voor je is, bekijk dan onze topkeuzes van Vera Wang parfums (waaronder Rock Princess).