Tabac Original Eau de Cologne

Welkom bij mijn blog! Vandaag wil ik graag een van mijn favoriete parfums met jullie delen: Tabac Original Eau de Cologne. Dit parfum is een ware klassieker en heeft een unieke geur die zowel mannen als vrouwen aanspreekt. In deze blogpost zal ik jullie alles vertellen over dit parfum, inclusief de beschrijving, productspecificaties, geurpiramide, impressies, voor- en nadelen, en nog veel meer. Laten we beginnen!

Beschrijving

Tabac Original Eau de Cologne is een tijdloos parfum dat al sinds 1959 geliefd is bij velen. Het heeft een verfijnde en elegante geur die perfect is voor dagelijks gebruik. Dit parfum is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en heeft een langdurige geur die de hele dag door meegaat. Het is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een klassiek en tijdloos parfum.

Productspecificaties

 • Merk: Tabac
 • Geur: Original
 • Type: Eau de Cologne
 • Inhoud: 100 ml

Geurpiramide

De geur van Tabac Original Eau de Cologne kan worden omschreven aan de hand van de geurpiramide. Deze piramide bestaat uit drie lagen: topnoten, middelnoten en basisnoten.

Topnoten

De topnoten van Tabac Original Eau de Cologne zijn fris en sprankelend. Ze geven het parfum een verkwikkende start en zorgen ervoor dat je direct een boost van energie krijgt. De topnoten bevatten onder andere bergamot, citroen en neroli.

Middelnoten

De middelnoten van Tabac Original Eau de Cologne zijn bloemig en zacht. Ze vormen het hart van het parfum en zorgen voor een warm en sensueel gevoel. De middelnoten bevatten onder andere lavendel, geranium en kamille.

Basisnoten

De basisnoten van Tabac Original Eau de Cologne zijn houtachtig en mannelijk. Ze geven het parfum diepte en zorgen voor een langdurige geur op de huid. De basisnoten bevatten onder andere sandelhout, cederhout en muskus.

Lees ook:   Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau de Parfum

Geurindrukken

Tabac Original Eau de Cologne heeft een unieke geur die zowel fris als warm is. Het opent met een verkwikkende mix van citrusvruchten en bloemen, gevolgd door een warme en mannelijke houtachtige basis. Deze combinatie zorgt voor een tijdloze en elegante geur die perfect is voor elke gelegenheid.

Voordelen

 • Tijdloze en klassieke geur
 • Langdurige geur die de hele dag meegaat
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Hoogwaardige ingrediënten
 • Verfijnde en elegante uitstraling

Nadelen

 • Niet geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan lichte en frisse geuren
 • De geur kan voor sommigen te sterk zijn

Voor wie is dit parfum?

Tabac Original Eau de Cologne is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloos en klassiek parfum. Het is perfect voor dagelijks gebruik en kan gedragen worden bij elke gelegenheid. Dit parfum is ideaal voor mensen die houden van een warme en sensuele geur met een vleugje frisheid.

Parfumeur

Tabac Original Eau de Cologne is gemaakt door het gerenommeerde parfumhuis Tabac. Dit parfumhuis staat bekend om zijn hoogwaardige en tijdloze creaties. De parfumeur achter Tabac Original Eau de Cologne is nog niet bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat deze persoon een meester is in het creëren van klassieke en elegante geuren.

Meer over het merk

Tabac is een bekend parfumhuis dat al sinds 1959 bestaat. Het staat bekend om zijn tijdloze en klassieke geuren die geliefd zijn bij velen. Naast Tabac Original Eau de Cologne heeft het merk ook andere parfums in zijn collectie, waaronder Tabac Original Eau de Toilette en Tabac Man.

Lees ook:   Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum Eau de Parfum

Wat zit er in de doos?

Als je Tabac Original Eau de Cologne koopt, ontvang je een prachtig verpakte doos met daarin een flesje van 100 ml Eau de Cologne. Het flesje heeft een klassiek en elegant ontwerp dat perfect past bij de geur van het parfum.

Review

Ik ben al lange tijd fan van Tabac Original Eau de Cologne en ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een tijdloos en klassiek parfum. De geur is verfijnd en elegant, en blijft de hele dag door goed ruiken. Het is een parfum dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, wat het extra veelzijdig maakt. Ik krijg altijd veel complimenten wanneer ik dit parfum draag, en ik voel me zelfverzekerd en elegant wanneer ik het gebruik. Als je op zoek bent naar een parfum dat een statement maakt, dan is Tabac Original Eau de Cologne de perfecte keuze.

FAQ

1. Hoelang blijft de geur van Tabac Original Eau de Cologne hangen?

Tabac Original Eau de Cologne heeft een langdurige geur die de hele dag meegaat. Je kunt de geur nog steeds subtiel ruiken, zelfs na een lange dag.

2. Kan Tabac Original Eau de Cologne door zowel mannen als vrouwen gedragen worden?

Ja, Tabac Original Eau de Cologne is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het heeft een tijdloze en klassieke geur die iedereen kan waarderen.

3. Is Tabac Original Eau de Cologne geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, Tabac Original Eau de Cologne is perfect voor dagelijks gebruik. De geur is niet te zwaar, maar blijft lang genoeg hangen om de hele dag door van te genieten.

Lees ook:   Dior Higher Eau de Toilette

Conclusie

Tabac Original Eau de Cologne is een tijdloos en klassiek parfum dat perfect is voor zowel mannen als vrouwen. Het heeft een verfijnde en elegante geur die de hele dag door blijft hangen. Dit parfum is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een tijdloos en klassiek parfum dat een statement maakt. Ik kan het iedereen aanraden!