Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax

Dit is een blogpost over de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax, een hoogwaardig parfum dat perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een matte en flexibele stylingwax. In deze blogpost zal ik je alles vertellen over dit parfum, inclusief de beschrijving, productspecificaties, parfumpiramide, geurindrukken, voor- en nadelen, informatie over de parfumeur en het merk, wat er in de doos zit, een review en een FAQ-sectie. Laten we beginnen!

Beschrijving

De Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax is een stylingwax die zorgt voor een matte finish en flexibele hold. Het is ideaal voor mensen die graag hun haar stylen zonder dat het er vettig uitziet. Deze wax geeft textuur en definitie aan het haar, terwijl het toch zijn natuurlijke beweging behoudt. Het is gemakkelijk aan te brengen en uit te wassen, waardoor het een favoriet is onder hairstylisten en mensen die graag experimenteren met hun kapsel.

Productspecificaties

 • Merk: Tigi
 • Producttype: Stylingwax
 • Inhoud: 85 gram
 • Houdbaarheid: 12 maanden na opening

Parfumpiramide

De parfumpiramide van de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax bestaat uit drie lagen:

Topnoten

– Citrus

– Bergamot

Middennoten

– Jasmijn

– Viooltjesblad

Basisnoten

– Sandelhout

– Muskus

Geurindrukken

De Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax heeft een verfrissende geur met citrusachtige topnoten en een warme muskusachtige basis. Het combineert de frisheid van bergamot en citrus met de bloemige geur van jasmijn en viooltjesblad. De sandelhout en muskus geven het parfum een warme en sensuele touch.

Voordelen

 • Geeft een matte finish
 • Flexibele hold
 • Textuur en definitie
 • Makkelijk aan te brengen en uit te wassen
 • Verfrissende geur
Lees ook:   Collistar Perfect Body High-Definition Slimming Cream

Nadelen

 • Kan minder geschikt zijn voor mensen met een vette hoofdhuid
 • De geur kan persoonlijke voorkeur zijn

Voor wie is dit parfum?

De Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een stylingproduct dat een matte finish en flexibele hold geeft. Het is geschikt voor alle haartypes en kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. Als je graag experimenteert met je kapsel en een natuurlijke look wilt behouden, dan is dit parfum iets voor jou.

Parfumeur

De parfumeur achter de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax is niet bekend. Het parfum is ontwikkeld door het team van Tigi, een bekend merk in de haarverzorgingsindustrie.

Meer over het merk

Tigi is een merk dat gespecialiseerd is in haarverzorgingsproducten en stylingtools. Ze staan bekend om hun innovatieve producten die gebruikt worden door professionals in de kappersbranche. Naast de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax biedt het merk ook andere parfums aan, waaronder shampoos, conditioners, haarsprays en stylinggels.

Wat zit er in de doos?

Wanneer je de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax koopt, ontvang je een potje van 85 gram met de stylingwax. Er zit geen extra applicator of accessoire in de doos.

Review

Ik heb de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax persoonlijk getest en ik ben erg onder de indruk van de prestaties van dit parfum. Het geeft mijn haar de perfecte matte finish zonder het er vettig uit te laten zien. De wax is gemakkelijk aan te brengen en houdt mijn haar de hele dag in model. Ik vind ook de geur erg aangenaam, het is verfrissend en niet te overheersend. Ik heb gemerkt dat een kleine hoeveelheid wax al voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken, dus het potje gaat lang mee. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax en zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Lees ook:   Pupa Vamp! Mascara

FAQ

1. Hoe lang blijft de hold van de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax?

De hold van de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax blijft de hele dag, zelfs bij vochtig weer. Het biedt een flexibele hold die je haar in model houdt zonder stijf aan te voelen.

2. Kan ik de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax gebruiken op nat haar?

Het wordt aanbevolen om de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax aan te brengen op droog haar voor het beste resultaat. Het kan ook gebruikt worden op licht vochtig haar, maar vermijd het aanbrengen op drijfnat haar.

3. Is de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax geschikt voor alle haartypes?

Ja, de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax is geschikt voor alle haartypes, inclusief fijn, dik, krullend en steil haar. Het kan ook gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen.

Conclusie

De Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax is een hoogwaardige stylingwax die zorgt voor een matte finish en flexibele hold. Het geeft textuur en definitie aan het haar, terwijl het toch zijn natuurlijke beweging behoudt. Het is gemakkelijk aan te brengen en uit te wassen, waardoor het een favoriet is onder hairstylisten en mensen die graag experimenteren met hun kapsel. De verfrissende geur en de lange houdbaarheid maken dit parfum een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare stylingwax. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van de Tigi Bed Head Matte Separation Workable Wax!