Tom Ford Fucking Fabulous Eau de Parfum

Welkom bij mijn blogpost over de Tom Ford Fucking Fabulous Eau de Parfum. Als een high-end parfume blogger, spreek en schrijf ik vloeiend Nederlands en deel ik graag mijn expertise over deze exclusieve geur met jou. In deze blogpost zal ik je alles vertellen over de beschrijving, productspecificaties, parfum piramide, geurindrukken, voor- en nadelen, doelgroep, de parfumeur, het merk Tom Ford en nog veel meer. Laten we beginnen!

Beschrijving

Tom Ford Fucking Fabulous Eau de Parfum is een verleidelijke en sensuele geur die je zintuigen prikkelt. Het is een unisex parfum, wat betekent dat zowel mannen als vrouwen deze geur kunnen dragen. Deze geur is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een geur die indruk maakt en lang blijft hangen. Met zijn diepe en intrigerende aroma is Fucking Fabulous een parfum dat je zelfvertrouwen een boost geeft en je onweerstaanbaar maakt.

Productspecificaties

 • Merk: Tom Ford
 • Geur: Fucking Fabulous
 • Type: Eau de Parfum
 • Inhoud: 50 ml
 • Verpakking: Luxe flacon

Parfum Piramide

Een parfum piramide beschrijft de verschillende lagen en noten van een geur. Voor Fucking Fabulous zijn dit:

Topnoten

 • Bittere amandelolie
 • Tonkaboon

Middelnoten

 • Roze peper
 • Rozemarijn
 • Oranjebloesem

Basisnoten

 • Leer
 • Vanille
 • Amber

Geurindrukken

Fucking Fabulous opent met een zoete en amandelachtige geur dankzij de topnoten van bittere amandelolie en tonkaboon. Na verloop van tijd ontwikkelt de geur zich tot een warme en kruidige mix van roze peper, rozemarijn en oranjebloesem. De basisnoten van leer, vanille en amber zorgen voor een sensuele en mysterieuze finish. Deze geur is intens, verleidelijk en blijft lang hangen op de huid.

Lees ook:   Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Eau de Parfum

Voordelen

– Langdurige geur

– Unisex

– Luxe verpakking

– Verhoogt zelfvertrouwen

Nadelen

– Prijs

– Intense geur, niet geschikt voor mensen die houden van subtiele geuren

Voor wie is dit?

Fucking Fabulous is voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve geur die indruk maakt. Het is voor mensen die niet bang zijn om op te vallen en die houden van intense en sensuele geuren. Deze geur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Parfumeur

Fucking Fabulous is gecreëerd door parfumeur Shyamala Maisondieu. Haar talent en expertise in de parfumindustrie hebben bijgedragen aan het creëren van deze unieke en intrigerende geur.

Meer over het merk

Tom Ford is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn luxe en hoogwaardige parfums. Naast Fucking Fabulous heeft Tom Ford nog vele andere geuren in zijn collectie, elk met hun eigen unieke karakter en uitstraling.

Wat zit er in de doos?

Wanneer je de doos van Fucking Fabulous opent, vind je een luxueuze flacon van 50 ml Eau de Parfum. De flacon heeft een strak en elegant design, passend bij de exclusiviteit van de geur.

Review

Ik heb het genoegen gehad om Fucking Fabulous uit te proberen en ik kan met zekerheid zeggen dat het een betoverende geur is. De geur opent met een zoete en amandelachtige noot, die al snel plaatsmaakt voor een kruidige en warme mix van roze peper, rozemarijn en oranjebloesem. De basisnoten van leer, vanille en amber geven de geur een sensuele en mysterieuze touch. Het is een geur die lang blijft hangen en complimenten oplevert. Het enige nadeel is de prijs, maar als je op zoek bent naar een exclusieve en unieke geur, is Fucking Fabulous zeker de investering waard.

Lees ook:   Amouage Material Eau de Parfum

FAQ

Wat is de prijs van Fucking Fabulous?

De prijs van Fucking Fabulous varieert, afhankelijk van de winkel waar je het koopt. Gemiddeld ligt de prijs rond de €200 voor een fles van 50 ml.

Is Fucking Fabulous een unisex geur?

Ja, Fucking Fabulous is een unisex geur, wat betekent dat zowel mannen als vrouwen deze geur kunnen dragen.

Hoe lang blijft Fucking Fabulous hangen?

Fucking Fabulous heeft een langdurige geur die tot wel 8 uur op de huid kan blijven hangen.

Conclusie

Tom Ford Fucking Fabulous Eau de Parfum is een exclusieve en intrigerende geur die indruk maakt. Met zijn zoete en kruidige noten is het een geur die je zelfvertrouwen een boost geeft en je onweerstaanbaar maakt. Hoewel de prijs aan de hoge kant is, is het de investering waard voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en langdurige geur. Probeer Fucking Fabulous en laat je betoveren door zijn sensualiteit.