Tom Ford Oud Wood Intense: The Smokey Scent beoordeeld

Mannen van alle leeftijden en alle lagen van de bevolking moeten zich aantrekkelijk voelen, ongeacht de omgeving.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Met dat in gedachten creëerde de beroemde ontwerper Tom Ford een unieke oud cologne, Tom Ford Oud Wood, die de hars van een specifiek geslacht van bomen gebruikt, het combineerde met ander hout en kruidige geuren en een krachtige maar stijlvolle geur uitstraalde.

“Oud Wood omhult je in zeldzame oud, exotische kruiden en kardemom en onthult vervolgens zijn rijke en donkere mix van sensualiteit”, zegt Ford over zijn originele Oud Wood-geur. We waren geïntrigeerd, dus we namen een goede blik op de Tom Ford Oud Wood Intense cologne om het zelf te zien.

oud hout intens

Wie maakt het?

Tom Ford begon zijn ontwerpcarrière in Milaan in 1990 toen Gucci hem inhuurde om de dameskledinglijn van het bedrijf te ontwerpen. Ze promoveerden hem snel tot Design Director en vervolgens Creative Director, waar hij verantwoordelijk was voor elk van Gucci’s productlijnen, inclusief hun geuren.

In 2000, toen Gucci YSL Beaute en Yves Saint Laurent overnam, werd Ford de creatief directeur voor YSL Beaute en Yves Saint Laurent Rive Gauche naast zijn bestaande functie bij Gucci. Hij legde zijn functie neer in 2004 toen Pinault Printemps Redoute de Gucci Group uitkocht.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

In 2005 kondigde Ford zijn eigen kleding- en accessoiresmerk aan. Met de hulp van Marcolin en Estee Lauder, stelde een lijn van brillen en schoonheidscollecties samen die al snel een van de top drie merken in schoonheidswinkels ter wereld werd.

tom ford flessen

Ford heeft talloze prijzen gewonnen voor zijn ontwerpwerk en vandaag de dag heeft hij uitgebreide lijnen herenkleding, dameskleding, accessoires, geuren en brillen.

Lees ook:   Musk parfum voor vrouwen: 8 van onze favoriete keuzes

Geurnoten

Er zijn veel Tom Ford Oud Wood-recensies beschikbaar, maar we kunnen de geur niet bespreken zonder te praten over wat Ford in zijn oud cologne gebruikt om zijn complexe essentie te creëren.

Ten eerste, wat is oud? Als je er nog nooit van hebt gehoord, ben je niet de enige. Simpel gezegd, oud is een hars van bomen in het geslacht Agarwood, en het is de geur die de geuren uit het Midden-Oosten scheidt van die van de rest van de wereld.

Werknemers halen de hars uit het hout door vlokken ervan in water te weken en verwijderen de hars er vervolgens uit met behulp van verschillende methoden, afhankelijk van de kwaliteit van de olie die ze uiteindelijk willen.

Oud kan een houtachtige geur of een zoete geur hebben en bevat, afhankelijk van het eindproduct, vaak ondertonen van leer of kruiden en heeft vaak ook hints van bloemige geuren.

tom ford oud hout leer

Tom Ford Oud Wood Intense heeft een vleugje rokerige geur door het gebruik van castoreum en rokerhout. Het gefluister van zoetheid in het hart van de eau de cologne komt van cipres, engelwortel, jeneverbes en je krijgt ook een vleugje kruidigheid van de gember.

Waar moet je het dragen?

Je kunt de oud cologne van Ford overal dragen, maar vanwege het sensuele karakter wil je misschien voorkomen dat je hem naar kantoor draagt en in die settings vasthouden aan meer traditionele cologne.

De beste tijden en plaatsen om Tom Ford Oud Wood Intense te dragen zijn avonden uit. Het geeft je een aura van sexiness dat uitstekend is voor bijeenkomsten, informele en kantoorgerichte feesten, formele diners en andere evenementen in deze trant.

Lees ook:   Benefit Roller Lash Curling Mini Mascara

Het is ook een geweldige geur om te dragen tijdens dinerdates. Of je nu je partner ontmoet voor een romantische avond of iemand voor het eerst ontmoet, je zult hun hoofd draaien terwijl je Tom Ford Oud Wood cologne draagt.

tom ford oud hout avond

Verpakking en presentatie

Een elegante cologne vereist een elegante presentatie. Ford’s Oud Wood Intense wordt geleverd in een prachtige, rechthoekige, rokerige glazen fles met een rechthoekige bovenkant die sierlijk naar beneden en naar binnen buigt om de hals van de fles te vormen.

Het etiket, zowel aan de voorkant als aan de bovenkant van de fles, ziet eruit als geborsteld metaal, wat bijdraagt aan het stijlvolle uiterlijk van de fles.

Het wordt geleverd in een chique, zilvergrijze doos die de fles stevig vasthoudt en beschermt tijdens verzending. De doos zelf spreekt tot de algehele verfijnde en gepolijste uitstraling van de fles. Geen van beide is overdreven sierlijk, en beide wijzen op de stijlvolle, exquise geur die erin zit.

Persoonlijke indrukken

Een oud houten cologne zal nooit zo subtiel zijn als de luchtige, bloemige geuren die andere colognes dragen, ongeacht welke andere geuren de maker erin stopt. Onze indruk van deze eau de cologne is dat het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, maar mannen zullen het verkiezen vanwege het gevoel van krachtige mannelijkheid dat het mozaïek van geuren oproept.

Fernweh Editions Kaarsen

We hebben echter het gevoel dat we voorzichtig moeten zijn met hoeveel we aantrekken, omdat het snel overweldigend kan worden voor de drager.

Bovendien is het laatste wat je wilt doen je collega’s, vrienden of dates zich afvragen of je erin hebt gebaad. Wanneer we het echter spaarzaam toepassen, houden we ervan hoe het ons laat voelen tijdens avonden in de stad.

tom ford oud hout instense

Voorstelling

Mensen om ons heen reageerden over het algemeen goed op deze cologne. Sommige vrouwen vonden de geur intrigerend en een paar vroegen zich zelfs af of ze het zelf konden dragen.

Lees ook:   Declaré Age Control Multi Lift Dagcrème

Over het algemeen hebben we echter nog steeds het gevoel dat het het beste is om er hints van te dragen om de mensen om ons heen niet te overweldigen.

Waar kun je het kopen?

Je kunt Tom Ford’s oud wood cologne vinden in high-end cosmeticawinkels zoals Sephora en Perfumes Los Angeles en high-end warenhuizen zoals Bergdorf Goodman, Bloomingdale’s en Saks Fifth Avenue.

Andere plaatsen waar je Tom Ford Oud Wood Intense kunt vinden, zijn middelgrote warenhuizen zoals Nordstrom en Macy’s. Als je het online wilt kopen, kun je het kopen via een online geurwinkel of high-end online winkels zoals Beautylish, Maison Sienna en Pulse Designer Fashion.

Ten slotte dragen online plaatsen zoals Walmart.com en Amazon het ook. Waar u het koopt, hangt af van hoeveel u wilt, omdat sommige winkels alleen kleine “verstuivers” verkopen, terwijl andere winkels meerdere maten verkopen. Het is op sommige plaatsen ook duurder dan op andere.

Pin op Pinterest

oud hout intens