Tom Ford’s Neroli Portofino: een romantische unisex geur

De naam van een zorgvuldig vervaardigde geur moet de essentie omvatten van wat geuren in de fles zitten. Neroli Portofino van Tom Ford nodigt u uit om uzelf te trakteren op heruitvinding in de romantische nerolibloesems van de exclusieve badplaats Portofino, Italië, een landschap waarvan de geuren ooit de Franse royalty’s fascineerden.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

NEROLI PORTOFINO VAN TOM FORD

Wie maakt het?

Elke Tom Ford Neroli Portofino-recensie moet de naamgenoot van het merk bespreken. Een snelle blik in Tom Ford leert dat hij een in de VS geboren mode- en geurontwerper is die, beginnend in de jaren 90, ontwierp voor het beruchte merk Gucci uit Milaan.

Ford zou later de Creative Director bij Gucci worden, om vervolgens over te stappen naar de Yves Saint Laurent Line zodra Gucci deze overnam.

Na jaren in de industrie lanceerde Tom Ford zijn merk als een joint venture met Gucci en vierde dit door in 2007 zijn flagship store op Madison Avenue in New York te openen. Er zijn 98 Tom Ford Brand Stores in high-fashion winkelmekka’s zoals Milaan, Tokio, Las Vegas, Dubai, Zürich, New Delhi, Shanghai en Rusland.

Ford werd genomineerd voor tal van prijzen in design en mode, geëerd door de GLAAD-vereniging, gevierd als een internationale man van het jaar, en heeft een lifetime achievement award van de CFDA geaccepteerd.

Geurnoten

De primaire of bovenste noten voor Tom Ford Neroli Portofino zijn Italiaanse Bergamot, Winter Yellow Mandarin en Sicilian Lemon die na ongeveer 15 minuten plaatsmaken voor een parade van citrus.

De hartnoten vormen de primaire kwaliteiten in een parfum, en hier zien we Tunesische Neroli, Oranjebloem en Lavendel. De basisnoten presenteren amber en rozemarijn als een bekende en aangename blijven in de lucht hangen naarmate de dag vordert.

Hoe ruikt Tom Ford Neroli Portofino?

Tom Ford ontwierp Neroli Portofino om een frisse, bruisende kwaliteit uit te drukken en als een “heruitvinding van een klassieke eau de cologne.” Ingrediënten zijn Tunesische neroli, Italiaanse bergamot, Siciliaanse citroen, wintergele mandarijn, lavendel, oranje bloem, rozemarijn en amber om een sprankelende en opbeurende citrus aromatische geur te creëren die perfect is voor vrouwen of mannen.

citrus geur

Het woord “Neroli” plaagt voor een hemelse citrusbloesemgeur gefluisterd met honing en sinaasappel, omdat neroli de naam is van een prachtig bittere sinaasappelboom die in veel regio’s voorkomt.

Portofino is een exclusieve Italiaanse stad in de buurt van Rome die bekend staat om zijn geurige sinaasappelbomen, die beroemd zijn geworden als ingrediënt in parfums. De witte bloesems vulden de stad met luchtige geuren van citrus en lichte tonen van honing en sinaasappel, die onweerstaanbaar kunnen ruiken.

Wie wil het?

Citrusfans en mensen die van schone, frisse geuren houden, zouden hiervan genieten op hun lichaam of van de geur van iemand in de buurt.

Subtiel toegepast, kan het de presentatie opfleuren en een goede indruk achterlaten op anderen. Als je het leuk vindt om anderen te behagen en ze in een stemming te brengen om je te herinneren, kun je genieten van het dragen van deze geur.

Lees ook:   Rituals The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream SPF 50+

Waar moet je het dragen?

Neroli heeft een geschiedenis van gebruik als afrodisiacum sinds prinses Anne Marie Orsini het voor het eerst distilleerde, en het is bewezen dat citrus het geheugenherinnering intensiveert en verhoogt. Dit lijkt gedragen te willen worden voor momenten die je je wilt herinneren of herinnerd te worden door een speciaal iemand.

Tom Ford Neroli Portofino

Licht gedragen, zou het een aangename en professionele indruk achterlaten in een werkomgeving en uitnodigen tot een meer speelse toon met de lagen die leiden tot een warme amberkleurige afwerking zonder je te muskusachtig te maken. Deze geur zou een hit zijn voor elke gelegenheid, vooral als je iedereen wilt herinneren aan citrus in de lente als je voorbijgaat.

Verpakking en presentatie

Ford ontwierp de doorschijnende turquoise glazen fles als een eerbetoon aan de Middellandse Zee.

De ondoorzichtige azuurblauwe toon probeert je mee te nemen naar de schoonheid van zijn naamgenoot, Portofino, terwijl de gouden accenten de fles subtiel sieren. Het is een gepolijste look voor iedereen en zou de show stelen tegen elk glaswerk op de chicste planken.

Persoonlijke indrukken

Genieten van de geur van citrus is nodig om deze geur aangenaam te vinden, maar wat het langst blijft hangen is warm en uitnodigend, met een beetje pit. De geur is ongetwijfeld fris en uitgebalanceerd voor een kans om van de tonen te genieten in plaats van erdoor te worden aangevallen.

NEROLI PORTOFINO VAN TOM FORD

Zoals met de meeste parfums, zou een liberale toepassing het onaangenaam maken, maar dit behoudt op de lange termijn een frisse geur. De geur lijkt ook te passen bij het beeld van Tom Ford op vakantie in een villa in Italië, nonchalant genietend van de zee.

Lees ook:   CHI Infra Gel Maximum Control Gel

Voorstelling

De geurduur is matig, dus het wordt aanbevolen om op een delicate manier aan te brengen totdat je de juiste hoeveelheid ontdekt die aangenaam reageert met je unieke lichaamschemie.

Fernweh Editions Kaarsen

Waar kun je het kopen?

De schoonheid van de Tom Ford merk is dat geuren als Tom Ford Neroli Portofino kan in verschillende vormen worden gekocht.

De Tom Ford Neroli Portofino kaars is een ontspannende manier om van deze geur te genieten zonder dat het overweldigend wordt, omdat de geur na verloop van tijd wordt gereguleerd door het branden van de lont.

Winkels die de Het merk Tom Ford zal deze langlopende geur meestal dragen, en het is vaak te vinden in Sephora, Macy’s, Bloomingdales, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus en natuurlijk in de Tom Ford Brand Stores. Het is ook online te koop bij andere fijne retailers.